Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrocław oczami opolanina z opola to wiocha i prowincja Oraz dziura

Polecane posty

Gość gość

Wrocław oczami opolanina z opola to wiocha i prowincja Oraz dziura

Gość gość
ty głupku nie znasz żadnego opolanina sam mieszkasz na kompletnym zadupiu w środku niczego a wypowiadasz się jakbyś mieszkał w tym śmiesznym opolu weź się już przestań upośledzony psycholu kompromitować i wypierdalaj wreszcie z kafe

Gość gość
To Wrocław jest śmieszny i beznadziejny co nie znam żadnego opolanina? A moja rodzina z Opola to co? Wrocław jest śmieszny i beznadziejny a nie opole glupku

Gość gość
co ty masz za kompleks z tym wrocławiem? wybierasz jakieś dziury; najpierw namysłów, teraz opole, i porównujesz je z prawdziwym miastem. ośmieszasz się tylko i udowadniasz swoją bezdenną głupotę

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
16:29 Wrocław prawdziwe miasto? Haha a skąd Wrocław bierze cement? Z cementowni z Opola prąd z elektrowni opole Wrocław nie ma prawdziwej hali wystawowej a opole ma centrum wystawienniczo kongresowe opole ma najbardziej nowoczesna miejska bibliotekę i najbardziej nowoczesne muzeum w Polsce czyli muzeum polskiej piosenki opole to nie dziura ani zadoopie wręcz przeciwnie ja bywam i we Wrocławiu i Opolu i zdecydowanie opole jest czystsze i ładniejsze niż Wrocław i jest przyjemniejsze i lepsze i opole to nie dziura bo jest bogatsze niż Wrocław i to że Wrocław jest większy to nie znaczy że jest lepszy zrozum to wreszcie czym większe miasto tym większy syf więcej meneli korków każdy opolanin w Opolu jesli go Zapytasz o Wrocław powie że to jest beznadziejne miasto i dziura oraz syf i miasto meneli

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
I nie mam kompleksów co do Wrocławia ba nawet się cieszę że mamy własne województwo opolskie i jesteśmy od tej dziury niezależni w Opolu z przedmieść do centrum jeżdżę w 10-15 minut a we Wrocławiu z przedmieść Do centrum dojadę w półtorej godziny chyba lepiej wiem od ciebie jaki jest Wrocław i opole bo w przeciwieństwie do ciebie byłem i w Opolu i we Wrocławiu glupku

Gość gość
Jak skonczycie gimnazjum to porozmawiajcie, co tu się odp******a hahaha gościu narzeka na miasto na kafe nie wiedzieć czemu, pozdto

Gość gość
przecież ten koleś bredzący od miesięcy o opolu jest ewidentnie opóźniony i w głowie nie-halo ;) niech sobie pisze, zresztą na ile zauważyłam to sam sobie potem podbija te tematy, chyba że ktoś mu od czasu do czasu dla jaj odpisze, tak jak tutaj ;) tak naprawdę to pewnie jakiś biedny czubek, który z nikim się nie kontaktuje i nie rozmawia, więc tylko kafe mu zostaje niech więc sobie pisze, może mu to lepiej na głowę robi, kto wie...

Gość gość
To Kołbuc, co siedzi w szpitalu na obserwacji.