Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham swoje życie

Polecane posty

Gość gość

Mój dom w ktorym uwielbiam się budzić, męża który jest ze mną od 14roku życia, psa który jest najukochansza istotą na świecie. Kocham widok a oknem na Las,śpiew ptaków o 5 rano,wschód i zachód słońca. Cieszę się ze jestem zdrowa razem z moją rodziną. Jestem przeszczesliwym czlowiekiem.Oddychać pełną piersią mogafnieta nadzwyczajnym spokojem.Chyba już mnie nic lepszego nie czeka wszystko już przeżyłam :)

Gość gość
Aww, jakie to cudowne ze nie piszesz o porsche i Kanarach 3 razy w roku :) zycze Wam duuzo zdrowka i milosci ;)

Gość gość
To bardzo miłe że piszesz że jesteś szczęśliwa. Tyle tu ludzi pisze o tym jacy są smutni niezadowoleni nieszczęśliwi o swoich problemach, że aż miło poczytać że komuś w życiu fajnie się układa. Cóż mi pozostaje życzyć zatem zdrowia dla was wszystkich bo to zawsze jest nam potrzebne. I dalej tak trzymaj

Gość gość
Dzięki :) miałam szczęście ze urodziłam się w tym miejscu o dobrym czasie,że miałam piękne dzieciństwo Dzięki przyjaciołom i dziadkom.Nie umie się nadziekowac za to tak wdzięczna jestem :) cieszy mnie wszystko dosłownie, kocham zwierzaki i naturę i napatrzec się na to piękno świata nie umie.Chodzę spać szczęśliwa ze mam dach nad głową, co jeść, że ktoś mnie kocha,i nie spadaja bomby do okola.Nie mysle o drogich autach i markowych ubraniach,są zbędne, gdybym miała kupę kasy to wolalabym pomoc zwierzętom, bezdomnym lub chorym.Szkoda ze nie stac mnie na taki gest :(

Gość gość
Z tego co piszesz to widzę że jesteś bardzo wartościową kobietą do tego bardzo wrażliwą w takim pozytywnym słowa tego znaczeniu. To jest naprawdę fajne jeśli są tacy ludzie na świecie którzy potrafią się cieszyć z rzeczy które inn nie dostrzegają i ciągle narzekają. To co piszesz bardzo mnie podbudowało bo sama ostatnio mam jakieś takie dołki psychiczne i przestaje zauważać takie oczywiste rzeczy o jakich wspominas typu że pięknie słońce świeci że ptaki śpiewają, że mamy wspaniałą naturę dookoła i że żyjemy w kraju gdzie póki co mamy pokój i spokój. Chyba mi się troszeczkę udzieliła to twoja radość życia. Fajnie że masz takie otoczenie od których łapiesz tak dużą ilością endorfin.

Gość gość
A i jeszcze dodam że wiidzę że nie jesteś bogata a jesteś szczęśliwa a wielu bogatych ma kasę a są nieszczęśliwi.Jednak to się potwierdza że szczęście to stan umysłu.