Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1231

Co Was podnieca, Wasze fantazje zrealizowanie i niezrealizowane

Polecane posty

Gość gość1231

Mnie seks grupow**********ie obcych (nieznajomych) i ładnych kobiet. Kobiety w ciąży i porody. Seks z mężatkami, najlepiej mocno doświadczonymi. Wylizywanie spermy innego faceta z ci pki, lizanie czyściutkiej i zadbanej du pki kobiety. Podglądanie ludzi jak sie bzykają, jak sie masturbują. Duże piersi u kobiet. Niestety wiekszosc z tych fantazji jest niezrealizowana i chyba nie bedzie. Ktos kto jest singlem ma spore pole do popisu.

Gość gość
Kobiety w ciąży i porody. A co jest podniecającego w porodzie?

Gość gość1231
Intymność, nagie ciało ładnej kobiety. Jak to w seksie, kazdy ma inny gust.

Gość gość
Seks ze zwierzętami.

Gość gość
Mnie tez, zwłaszcza jak koń dojdzie i kobiecie wypływa duzo spermy z ust, a koniow jeszcze z penisa.

Gość gość
Mnie jak duży pies spuszcza się w kobiete i zakleszczają się. Ona w tym czasie czuje już rozkosz, bo ten psi pen jest ogromny i napompowany i ona ma w środku pełno spermy. Niektóre mają wtedy mocne orgazmy jak on pomału odkleszcza się i wtedy dużo spermy wylatuje z jej pochwy.

Gość gość
Chciałbym to obserwowa i poprawić po tym psie. Wejść w taką jej pochwe jeszcze raz. Nigdy tego jednak nie zrealizuje.

Gość gość1231
O to chodzi w tym temacie, żeby wpisywać też fantazje, których nigdy się nie zrealizuje.

Gość gość
swinie zboczone sploniecie w ogniu piekielnym

Gość niegrzecznaZosia
Seksik z wieloma panami. Zrealizowane, a z niezrealizowanych seksik z wieloma panami jeszcze.

Gość gość1231
niegrzeczna Zosia, ale Ci zazdroszczę. Może podasz na siebie jakieś namiary?

Gość gość1231
Mi jeszcze marzy sie jakis wyjazd do spa z kilkoma parami chętnymi na seks grupowy. Od rana tylko dobre jedzenie,*******nko i pływanie. Ewentualnie jakieś wycieczki i seks w plenerze.

Gość gość
Moje fantazje. Zlanie tyłka kobiecie na pierwszej randce - zrealizowane Trójkąt 2k 1m - zrealizowane Maksymalna uległo kobiety - zrealizowane Obicie twarzy kobiecie w czasie kiedy robi mi laskę- zrealizowane Sex z bardzo młoda dziewczyna i bardzo stara kobieta ponad 20 lat różnicy- zrealizowane Niezrealizowane to Dominacja jednej kobiety nad drugą w mojej obecności, sex grupowy, czworokat 3m1k.

Gość gość1231
Gość 18:36, jestem pod ogromnym wrażeniem. Niektórzy to maja dobrze w seksie!

Gość gość
Nauczycielki - fantazja, że nauczycielka daje mi lekcje seksu. Pończochy i czarna bielizna.

Gość gość
Moja fantazja, raczej mało realistyczna. Macanie obcych dziewcząt w miejscach publicznym i seks.

Gość gość
Być zdominowanym przez kobietę i zerżnięty straponem - zrealizowane, tyle ze lekka dominacja. Chciałbym by piękna domina zrobila ze mnie swego psa, zapieła smycz i zmuszała mnie do różnych rzeczy, im bardziej poniżające tym lepiej, lizanie butów,spijanie śliny, moczu, wylizywanie jej po innym, feminizacja, w końcu by mnie zmusiła do o*******ecia i dania tyłka facetowi. Nie jestem gejem bez doliny nie dal bym sie dotknąć kolesiowi. Ewentualnie dominą może byc przepiekna shemale

Gość gość
Bardzo podnieca mnie podglądanie załatwiającej się kobiety. Najbardziej w krzaczkach przy plaży gdy ma tylko strój kąpielowy. Ale też na muszli. W lecie nie ma z tym problemu. Za każdym razem od razu się spuszczam.

Gość gość
Mnie niezmiernie podnieca jak dziewczyna zrobi siku przy seksie. Moja dziewczyna wie o tym i często zaczynamy się pieścić gdy mówi mi że już nie wytrzymuje. Na łóżku czy wersalce podkładamy tylko pod prześcieradło folię. Przy podnieceniu przestaje trzymać i mamy oboje orgazm gdy opróżnia w łóżku pełny pęcherz.

Gość gość
Moje fantazje nie są wygórowane chyba. Zrealizowane: - Pieścić Kobietę oralnie i doprowadzać ją w ten sposób do orgazmu. - Seks na jeźdźca. Nie zrealizowane: - Seks oralny z jej strony. - Seks w plenerze, w basenie, w samochodzie i innych nietypowych miejscach.