Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jednak patologia to stan umyslu , tak twierdze po tym co zobaczylam

Polecane posty

Gość gość

beba 40 lat i facet 33 lata bez zeba, naj***li 4 dzieci i mieszkli w wynajmowanym garazu i wyobrazcie sobie ze ta durna baba piertoli ze ona miala spartaczone dziecinstwo i swoim dzieciom chce dac szczesliwe dziecinstwo :O k***a takie im dala dziecinstwo ze w garazu mieszkaja gdzie tutaj logika!? nawysrywala dzieci nie myslac ze nie ma dla nich dachu nad glowa :O i jak ich Dowborowa zabrala do parku trampolinowego to cos idiotka mowila ze tak powinno byc , ze dzieci powinny miec atrakcje noszszszszsz k***a ! to trzeba bylo debile najpierw o porzadne mieszkanie sie postarac o prace a pozniej zrobic sobie jedno gora dwoje dzieci i im to wszystko zapewnic , dach nad glowa , miejsce do spokojnej nauki i przerozne atrakcje a nie j****ac 4 w garazu i marudzic ze maz tylko pracuje bo ona nie moze bo dzieci ma ktorym chce dac taaaakie szczesliwe dziecinstwo, ktorego ona z mezem nie miala ale mi sie cisnienie podnosi jak takich ogladam !

Gość gość
Pozwól, że na temat stanu twojego umysłu jednak się nie wypowiem.... A co Cię tak boli, zapytam z ciekawości? Za twoje?

Gość gość
i sory za wulgaryzmy ale tacy ludzie tak na mnie dzialaja

Gość gość
ale co za moje?? bo nie rozumiem

Gość gość
Zgadzam sie. Tylko patusy potrafia napiertolic dzieciorow bez rozumu. A potem daj daj daj, jakby im sie to należało. A jak nie to dalej by sie yebali i produkowali.

Gość gość
w pewnym sensie moze nie boli ale przeraza to ze ta durna baba mowi o szczesliwym dziecinstwie upychajac dzieci w garazu

Gość gość
wyremontowali im jakis budynek ktory dostali , ten Maciek sie napocil zeby to mialo rece i nogi wiec z pewnoscia jeszcze 4 dzieci "szczesliwych" sobie machna

Gość gość
dodam jeszcze ze nie chodzi mi o sam program i o to ze cos im wyremontowano , program jest sponsorowany i pomaga tez wielu normalnym potrzebujacym ale jak widze takie cos to sie noz w kieszeni otwiera idiotka snuje mzonki o szczesliwym dziecinstwie a robi dokladnie odwrotnie

Gość gość
Patologia rodzi patologie, nie wiedzac ze rodzi patologie . Taka prawda

Gość gość
Autorko, zgadzam się z tobą. Często oglądam ten program, także nie mogę czasem wyjść ze zdumienia skąd oni takich patoli biorą :/

Gość gość
Robotę by im pomogli znaleźć a nie dom remontować.

Gość gość
Niestety tak to działa: osoby wychowane w patologii nie potrafią założyć normalnej rodziny. Tylko pojedynczym osobom udaje się przełamać schemat, który znają z domu. Smutne, ale prawdziwe.

Gość gość
A juz teksty Dowborowj , jacy wy jestescie dzielni rozwalaja mnie na lopatki :o dzielni ????? Dzielni to by byli jak by obydwoje pracowali , pomysleli o jakims lokum , kupili cos do temontu nawet , odremontowali a pozniej mysleli nad powiekszeniem rodziny i szczesliwym dziecinstwie dla dzieci Dowborka to albo ma nerwy ze stali albo glupia , ja bym nie dala rady takim debilom pomagac

Gość gość
Ja tez jestem.z rodziny patologicznej i jakos nie mam nieplanowanej ilosci dzieci a tylko jedno. Nie mowcie ze ktos z dysfunkcyjnej rodziny nie bedzie umial zadbac o rodzine. Moj ojciec chlal i sie awanturowal. Ja mam normalny dom i wspaniala rodzine...

Gość gość
Zdaraja sie wyjatki , 99% patologii tworzy patologiczne rodziny

Gość gość
Ta kretynka myslala ze jak napiepr.... dzieci i bedzie je kochac to one beda mialy szczesliwe dziecinstwo a tu zonk ! Dzieci siedzac w ciemnym garazu bez swojego kawalka podlogi , bez warunkow do nauki , bez mozliwosci zjedzenia posilku przy stole , bez mozliwosci umycia sie porzadnie , bez zadnych stymulacji typu rodzinny wypad na basen czy ten durny park trampolinowy NIE SA SZCZESLIWE .

Gość gość
A dlaczego oni tak żyją? Może jakiś wypadek losowy? w tym programie występują raczej ludzie po przejściach jakichś...hmm

Gość gość
na antykoncepcje tez trzeba miec pieniądze, nikt swiadomie majac pieniadze takiej masy dzieci nie robi, no i sa tez prosci ludzie- b religijni, co nie uznaja zadnej antykoncepcji, tylko te naturalne metody

Gość gość
poza tym durna jestes ze nie zrozumiałas, jej sie tak po prostu powiedziało, ze nie pracuje bo chce zeby im dac szczesliwe dziecinstwo, a co miała powiedziec, nie pracuje bo nie da rady przy 4 dzieci? Ludzie zawsze troche koloryzuja.. no i zarzucasz im ze nei mysla, ale pewnie pobiera na te dzieci teraz 500 plus, wiec będą miec wiecej pieniedzy, niz jakby poszła do pracy...

Gość gość
nie , nie mieli wypadku losowego ona i on pobrali sie i zalozyli rodzine , wynajeli garaz w miare przerobiony na mieszkanie ale cos sie stalo jakies wymogi , nie znam sie na tym i wlasciciel garazu musial zamurowac okna z tym ze oni juz trzasneli 4 dzieci w tym garazu. ona wiecznie niepracujaca z tekstem typowym - ja nie moge bo dzieci wychowuje ( trzeba sobie bylo jedno zrobic to bys kutfo mogla!) on zapiernicza gdziec przy fizycznej robocie . kupol a raczej jak to ona powiedziala , zasugerowala ktos im dal kase na wieczne oddanie i dostali domek totalna ruina , cos tam probowali zrobic ale kasy malo bo jak wiadomo ona nie moze pracowac bo bla bla bla dzieci ona z racji tego ze rodzicow nigdy nie miala i on tez , chciala (chcieli) dac taaaaaakie szczesliwe dziecinstwo dzieciom a tu kupa:o nie wyszlo tacy patologiczni ludzie nie widza ze za wszystko zabieraja sie od d**y strony czy co??

Gość gość
poza tym durna jestes ze nie zrozumiałas, jej sie tak po prostu powiedziało, ze nie pracuje bo chce zeby im dac szczesliwe dziecinstwo, x ona dokladnie powiedziala ze nie pracuje bo wychowuje dzieci , tylko ze najstarsze ma juz 9 lat drugie chyba mialo 7-8 wiec jak by na tym poprzestala to moglaby pojsc do pracy i razem za dwa wynagrodzenia i tylko ewentualnie z 2 dzieci mogli by wynajac normalne niewielkie nawet 2 pokojowe mieszkanie mieszkanie . nosz kurrrrr... nie trzeba miec doktoratu zeby taka "oczywista oczywistosc" zrozumiec

Gość gość
a który to odcinek , i która seria?

Gość gość
Kurna ja bym jednego nie urodzila zeby w garazu gnilo a gdzie tyle. Yebadla bezrozumne

Gość gość
gość wczoraj A juz teksty Dowborowj , jacy wy jestescie dzielni rozwalaja mnie na lopatki pechowiec.gif dzielni ????? Dzielni to by byli jak by obydwoje pracowali , pomysleli o jakims lokum , kupili cos do temontu nawet , odremontowali a pozniej mysleli nad powiekszeniem rodziny i szczesliwym dziecinstwie dla dzieci Dowborka to albo ma nerwy ze stali albo glupia , ja bym nie dala rady takim debilom pomagac x A co miała mówić przed kamerami? Miała ich poniżać? Widzowie i tak widzą co widzą i wyrabiają sobie własną opinię a co ona sobie pomyślała to pewnie zachowała dla siebie.

Gość gość
Odcinek chyba 85

Gość gość
prymitywna autorko myślisz że jaki jest twój umysł?

Gość gość
O moj umysl to ty sie nie martw , mysle ze jest jak najbardziej w porzadku . Mam dobra prace do ktorej zaraz sie zbieram , a moja 2 dzieci spokojnie spi sobie w swoich pokoikach w naszym duzym domu ( z oknami) W swieta wybieramy sie do krytego parku wodnego cala rodzina Dlaczego twierdzisz ze jestem prymitywna ??? Rozwin to prosze bo ciekawa jestem twojej argumentacji

Gość gość
o, takich idiotek to mamy ci w naszym kraju w brud, bo one kosztem dzieci chcą nic nie robić a sami przeżyć, bo biorą na litość. Także teraz wcale się nie lituję nad takimi idiotkami, patrzę z góry na nich jak na wariatki

Gość gość
a teraz dla 500+ dopiero się będą rozmnażać

Gość gość
tez mnie nosi jak takie patolstwo ogladam :O ci ludzie nic nie ogarniaja , maja jakis problem z logicznym planowaniem zycia , rozumieniem nastepstw , szok i dno umyslowe