Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podnieca was Sablewska z TVN Style ?

Polecane posty

Gość Artur303030030330
Nie, brzydka i za chuda

Gość gość
Kiedyś wyglądała tak sobie, ale naturalnie. Teraz po tych wszystkich zabiegach dla mnie wygląda naprawdę słabo. Nie podoba mi się wcale a wcale. Jestem facetem.

Gość gość
ładna ale nic specjalnego, taka typowa wspolczesna ''zrobiona'' kobieta, nie lubie takich wysokich tyczek

Gość prawi 114
nie rób sobie żartów. To sterta kości w dodatku nie ma kobiecych kształtów , a ubiera sie nawet jak facet , bo widziałem ją w dzisnach Dzinsy to męski ubiór

Gość prawi 114
Nie mam nic do Sablewskiej ,ale ... obawiam się że to typ kobiety która może podnieć mniej niż 1 % facetów

Gość gość
niestety nie wygląda dobrze, kiedy kobieta jest szczupła ok, ale chorobliwa chudośćnie jest, ok mnie drażni że ona w TVN jest zapraszana jako ekspertka od wszystkiego a prawda jest taka że była kiedys nianią u Natalii Kukulskiej, i ja tam jej za żaden autorytet w czymkolwiek nie uważam

Gość gość
To już wiem dlaczego populacja Polski się kurczy..

Gość gość
Prawi 114 ciebie podniecają albo stare baby albo grubaski z pofalowanymi udami albo niedorozwinięte dzieci. Spadaj zboczony przygłupie 🖐️ PS. Sablewska zbyt sztuczna.

Gość gość

Nie. Jest sztuczna, zrobiona, anorektyczka, mitomanka, okropny charakter. Ani to ładne, ani mądre.