Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ten magnez, witamina D3 itp to pic na wode, w niczym to nie pomaga

Polecane posty

Gość gość

ja sie wcale lepiej nie czuje, równie do d**y jak wczesniej :O a biore to juz dlugo - D3 4000jm i magnez cytrynian 300mg dziennie a idzta w pisdu

Gość gość
A jak długo bierzesz?Bo suplementy diety wchłaniają się dopiero po 3 miesiącach.

Gość gość
Nigdy nie należy brać wit.D3 bez zbadania poziomu wit.A, bo po prostu nie będzie się wchłaniać i będzie tylko wywalanie kasy

Gość gość
oj biore juz od pazdziernika listopada jakos witamine A tez brałam w kapsułkach, głupia myslalam ze bede miala po tym lepszą cere, ładniejsze włosy, zadnych zmian, na ladną skorę skuteczne są tylko kuracje kwasami ale męczy mnie to, skóra schodzi jak u trędowatej, podrażniona, czerwona, na dzien trzeba tłusty krem z filtrem po którym wyglądam jakbym wstała z grobu :O rzekomo tyle wlasciwosci ma ta witamina D3 a ja NICZEGO nie czuje, magnez tez podobno jest skuteczny na dobry nastrój, nerwy, bralam tez ten z Olimpa chelat magnezu, tez zero efektów...

Gość gość
ja mam 13 lat i ciągle źle sie czułam, co sie okazało, mam anemię, lekarz kazał mi stosować lek dicofer, właściwie - suplement diety, na razie czuję się lepiej a biorę już dicofer 2 tydzień.

Gość gość
Nie ma co się faszerować suplementami, skoro witaminy są w najbardziej powszechnych produktach: womenshealth.pl/zdrowie/Witamina-C,7690,1 womenshealth.pl/zdrowie/Witamina-D,7393,1 womenshealth.pl/zdrowie/Witamina-E,7394,1