Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludzie są tacy sami

Kobieta, która miała seks bez związku zazwyczaj nie jest kimś szlachetnym

Polecane posty

Gość Ludzie są tacy sami

Ludzie w ogóle większości są podobni do siebie, są egoistami, jednostki wyjątkowe spotyka się rzadko. A kobieta, która uprawiała seks bez związku zazwyczaj jest hedonistką, egoistką, lubi wygodne życie i atrakcyjnych, ustawionych mężczyzn. Więc dlaczego miałbym wybrać taką, o jakiej napisałem wyżej, skoro mogę mieć taką, której seks bez związku się nie zdarzył? Nietrudno znaleźć kogoś innego, kto też nam będzie się podobał, a to że każdy jest kimś wyjątkowym to głupi mit. Przeciętni ludzie są do siebie podobni i praktycznie każdego można upchnąć w jakiejś określone ramami szufladkami. Jednostek wybitnych, wyjątkowych jest promil – o nich teraz nawet nie piszę.

Gość gość
no i co w związku z tym?

Gość gość
Spotkasz może kiedyś dziewczynę o złotym sercu, wolontariuszkę, pracowitą i miłą ale już nie cnotliwa. Odejdziesz a ona założy rodzinę z innym, takim co doceni jej serce a nie kawałek skóry między nogami. Obyś pluł sobie w brodę do końca życia;)

Gość gość
Zakompleksiony prawiczek koniobijca wypisujące brednie na forum zazwyczaj jest osobą mającą problemy z seksualnością człowieka.

Gość Ludzie są tacy sami
Tak, akurat, dziewczyny uprawiające seks bez związku to wolontariuszki opiekujące się chorymi na raka - w cuda nie wierzę.

Gość Ludzie są tacy sami
A co do plucia w brodę, to seks bez związku w kobiecym wykonaniu nie pasuje do mojego poczucia estetyki.

Gość Ludzie są tacy sami
Ja już zwątpiłem, że poznam kogoś szlachetnego i wyjątkowego...