Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badania na choroby weneryczne przed maużenstwem?

Polecane posty

Gość gość

Lub przed rozpocząciem współżycia Czy robicie?

Gość gość
Nie, my robimy sobie nawzajem testy z ortografii

Gość gość
kupujemy słowniki ortograficzne

Gość gość
Nie bo nie zadaje się z dzifkarzami

Gość gość
przeciez chor. wen. mozna nabyc nie tylko droga seksualna lepiej robic te badania

Jasne, że tak i nie ma w tym nic złego. Można się zarazić nawet jak jest się zupełnie w porządku i ma się mały "przebieg", a niektóre choroby są bezobjawowe. W toalecie, na basenie, od partnera - a ten może różne rzeczy odwalić.

Gość gość
wyobraź sobie,że niektórzy mogą w życie ''maużenskie'' ;-( wejść bez żadnego przebiegu...

Gość gość
wyobraź sobie,że niektórzy mogą w życie ''maużenskie'' ;-( wejść bez żadnego przebiegu... x nie znam takich kobiet

Gość gość
To sie naucz pisac debilu...moze wtedy poznasz jakies normalne

Gość gość sylwia
12.14 ja jestem talą mobietą.Weszłam w małżeństwo z zerowym przebiegiem.

Gość gość sylwia
..mało tego nawet sie z nikim ani nie spotykałam ani nie całowałam ani nie chodziłam.

Gość gość sylwia
12.14 ja jestem taką kobietą.Weszłam w małżeństwo z zerowym przebiegiem.

Gość gość
Gość Sylwia Ty bez przebiegu poszłaś do łóżka z narzeczonym, zaliczylas wpadkę i kopa w doope od niego. Po dwóch latach wyszłaś za niego za mąż tylko po to aby teraz chwalić się na kafe, że spałaś tylko z jedynym mężczyzną.

Gość gość
I jeszcze jedno Sylwio, przed ślubem Twój mąż powinien zrobić badania na choroby weneryczne bo stukal ile wlezie wszystko co się ruszało.

Gość gość sylwia
Jaką wpadkę??

Gość gość sylwia
Jaką wpadkę i jaki h 2 latach.Ponad 2 lata to chodzilismy ze sobą przed ślubem a dziecko dziecko planowane .

Gość gość
Tak było to dziecko planowane, że gdy okazało się, że jesteś w ciąży to narzeczony zostawił Cię i kazał usunąć ciążę.:( Wyszłaś za mąż jak dziecko miało prawie roczek.

Gość gość
Jaki prawie roczek?Miał 2.m.a zostawił mnie bo jak byłam w 5 m.to poznał inną nad rzęką i mu odpierdoliło.s

Gość gość
Autorko masz kiłę mózgu? :-( ...dlatego pytasz o te badania?

Przy chorobach układu płciowego ważna jest szybka diagnostyka i warto też wiedzieć czym "obdarzamy" przyszłego partnera. Warto rozważyć testy DNA, które można zamówić do domu np. testy PCR https://drwenerolog.pl/choroby/kandydoza-drozdzyca/.Testy realizowane są w lab w Gdańsku, który posiada zaplecze lekarskie i przychodnie wielospecjalistyczną lifemedica. Wszystko przysyłają do domu.

Moim zdaniem zawsze warto sobie takie badania zrobić. Czasami choroby weneryczne przebiegają na początku bezobjawowo, a nieleczone mogą prowadzić do niepłodności, więc lepiej do tego nie dopuścić. Tym bardziej, że teraz badania na choroby weneryczne można sobie zrobić bez wychodzenia z domu - wystarczy zamówić zestaw do badań na zdrowegeny.pl/choroby-weneryczne, pobrać krew samodzielnie z opuszka palca, przesłać do laboratorium i czekać za wynikiem, który dostaje się on-line :)

"Moim zdaniem zawsze warto sobie takie badania zrobić" x Moim zdaniem zawsze warto myśleć przed pójściem do łóżka. A opowieści o ciąży przez spermę w basenie i kile przez toaletę mają swoje zaszczytne miejsce wśród legend miejskich:)

Gość gość
Ja sobie zrobiłem w tajemnicy przed żona. Jakby wyszło pozytywnie musiałbym udawać impotencje.