Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czar wwww

Czy warto zauroczyć się w facecie który ma żonę i dzieci ?

Polecane posty

Gość czar wwww

up. Mam w miłośc***echa. Podobają mi się faceci inteligentni, oczytani, mądrzy, rozsądni, rozważni ... Ale niestety tacy są już żonaci i mają dzieci. Czy wobec tego warto angażować się w romans ?

Gość gość
A jak myslisz ?Chcialabys rozwalic mu zwiazek ?

Gość gość
nie nie warto w miejscu gdzie pracuję pewien pracownik próbował nazwijmy to wkraść się w łaski pewnej wspólpracownicy prezes tej firmy widząc to zreszta widzą to wszyscy Spytał się na Forum przy wszytskich cyt Pani ANIU źle Pani inwestuje On ma zonę i dwójke dzieci po tym tekście uzmizgi się skończyły

Gość gość
Albo gorzej on się z tobą trochę pozadaje, posypia, a potem dojdzie do wniosku, że nie będzie dla ciebie przewracał życia do góry nogami. Zaangażujesz się i będziesz jedyną stratną.

Gość gość
Prezes cham, guzki to powinno go obchodzić. I zawsze wina spada na kobietę, on niewinny. Jak do niego babki strzelają to widać, że go coś ciągnie do innych kobiet.

Gość czar wwww
jak można rozwiązać problem nadmiernych gazów? Mój problem trwa już 4 lata, a ja nie umiem sobie z nim poradzić, tzn. nadmierne gazy dopadają mnie od razu po zjedzeniu posiłku. Dlatego gdy jestem u znajomych, zawsze odmawiam, jak ktoś proponuje coś do jedzenia, ale problem mnie już przerasta. Wychodzę z domu, nie mam problemów, a gdy mam wsiąść do autobusu, to zaczyna się to samo, puszczam je bez przerwy jeden za drugim. Proszę o pomoc, bo już się załamałam psychicznie, nie potrafię sobie z tym poradzić :(

Gość gość
Panowie po 50 dochodzą do wniosku, że życie się konczy, żona już nie taka młoda. Często boleśnie znoszą to, że żona już nie ma jędrnego ciała i zaczynają myśleć o nawiązaniu romansu, ale nie, żeby się rozwodzić. Jest to bardzo częste. Daj se na wstrzymanie, szkoda ciebie, a ludzie i tak nie zrozumieją, będą ciebie winić, że rodzina, dzieci. Że też nikt nie wini tych facetów co na te romanse przystają, jeśłi do nich nie dążą. Żakochani z błyskiem w oku, ale jak tzreba byłoby majątek podzielić, to miłość gaśnie. ;)

Gość gość
prezes miał rację

Gość gość
Woy- ciechu mowiles że jesteś jang terk wolny i bezdzietny..

Gość gość
Nie angazuj się w taki związek. Pomysl o tym biednym dziecku. Kiedyś też będziesz mężatką i możesz znaleźć się w miejscu tych zdradzonych żon. Możesz być jedna z nich. A jeśli nawet zostawi dla Ciebie żonę to kiedyś może zostawić Ciebie...

Gość gość
Wojtek szmato kestes mój. nigdy nie będę mężatka, i co kurffa łyso. Ci?