Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napieprzyła dzieci a teraz jęczy, że jej cieżko

Polecane posty

Gość gość

co za idiotki baby, narąbią dzieci jak królice a później narzekają, litości, gdzie to tatałajstwo ma rozum,

Gość gość
To wina debilnego faceta a potem się wypnie na nią i baba wszystko musi robic a potem wypisuje w necie jaka szczęśliwa :D

Gość gość
Też tego nie rozumiem bo mi z jednym jest ciężko i na więcej się nie zdecyduje a takie to nie wiem myślą sobie a jakoś to będzie a później to jakoś nie wychodzi

Gość gość
A my po zdecydowaliśmy się na piąte dziecko.Ja mam 40 lat, mąż 45.

Gość gość
Ja mam dwojkę dzieci rok po roku i żadnej pomocy od dziadków i nigdy nie narzekalam, natomiast siostra męża ma 1 dziecko, które co chwila podrzuca babci (swojej mamie) , ona prawie sie dzieckiem nie zajmuje i caly czas narzeka jak to jest jej ciezko, jaka jest zmeczona i ze nigdy więcej kolejnego dziecka. Tak wiec ten temat jest raczej do rozwydrzonych mam jedynaków.

Gość gość
Juz przylazla ta od jedynakow. Nie posraj się czasem.

Gość gość
Ja prdl, nawet sobie ponarzekać czasem człowiek nie może.

Gość gość
A ja mam bliźnięta i jestem szczęśliwą mamą. Dzięki dzieciom moje życie jest bardziej sensowne i kolorowe. No i ta miłość bezinteresowna i piękna!!! Miłego dnia :)

Gość gość
A ja nam 7mioro dzieciatek. Kocham je. Nie narzekam. Mam 45lat.

Gość gość
Ja mam 1 dziecko. Bog mi je dal. Pozwolil mi byc matka, lzy mam w oczach gdy o tym pisze. To jest nie do opisania jaka to milosc jakiej milosci doswiadczam. Jak na nia patrze to po prostu mowie "milosc,milosc,milosc" a ona tymi duzymi slicznymi oczkami obdarowuje mnie pielnym usmiechem, spiewa mi aaaaaaa Boze bycie matka... Cud!

Gos wyzej ciekawe jak dalej bedzie jak dziecko zacznie chodzic i sie buntowac

Gość gość
Muusia wiesz jak bedzie? Duzo rozmowy,milosci, szczerosci. Spokojnie mam jedno dziecko rowniez dlatego by skupic sie na dobrym wychowaniu nie wiem czy majac 3dzieci zawodowa prace dalabym odpowiednia ilosc uwagi wszystkim dzieciom po rowno. Cud! Dziecko z ukochana osoba.

Gość gość
mąż pijak i aż 5 dzieci, ja nie mogę,

Gość gość
do tej od tej jedynaczki co to niby taki cud towj jestxxxxxxxxx jak ja nie znosze takich mamusiek jak ty, pie/rd/dolnieta baba która ciumka na maxa, traktuje swoja corke jak krolewne. boze jak ja tego nie znosze....

Gość gość
Ja mam jedynaka i dla mnie to jest CUD najwiekszy na swiecie ! Lekarze nam nie dawali szans na dziecko ! A udalo sie po wielu latach. Mozecie sobie narobic 10 dzieci, nikt wam nie broni. Ale od jednakow sie odwalcie, bo wam nic nie zawinili. Juz rzygac sie chce na kolejny post o jedynakach. !