Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

zostałam olana. I jestem zła...głupia byłam nie? Miałyście tak?

Polecane posty

Gość gość

Spotkałam kogoś, kto mówił, że jestem wow i w ogóle ochy i achy. Niestety pojechał za granicę. Gadaliśmy kilka tygodni, szał - wielkie plany... Spotkaliśmy się - był zmęczony po podróży, całym dniu latania i załatwiania. Mieliśmy pojechać do niego i spać potem miał mnie odwieźć- po prostu... No ale jak jechaliśmy to się zatrzymaliśmy gdzieś, pomacaliśmy się, włożył na chwilę penisa ( może 2 minuty ) powiedział, że mam do wyboru albo jedziemy do niego i zostaje bo on nie wstanie mnie dowieźć bo jest zmęczony, albo mnie odwiezie, wyśpi się ( chory jest do tego) i umówimy się na następny dzień. Jak mnie odwiózł wieczorem pisaliśmy normalnie a dziś się nie odzywa. Napisałam mu wiadomość nawet nie odczytał a był na fb i nie wiem. Czuję się jak szmata teraz. Gdyby nie to,że dałam sie jak kretynka rozebrać i macać i wkładać paluchy i penisa to ok, olałabym a tak - czuje się wykorzystana...... OJP - powiedzcie mi że miałyście podobnie że nie tylko ja jestem taka idiotka ciekawi mnie czy wy też trafiałyście na takich..............

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować