Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie mowia mi ze jestem piekna?

Polecane posty

Gość gość

Czy do kazdej brzydkiej kobiety trzeba mowic na pocieszenie ze jest piekna? Duzo moich kolezanek mnie komplementuje, a takze facetow. Tymczasem mam krzywy, haczykowaty nos i cienkie wlosy w kolorze mysim. Nie moge juz na siebie patrzec w lustrze, wygladam jakby natura zrobila sobie ze mnie zarty. Tymczasem slysze takie cos.. Naprawde moge sie podobac czy mowia to zeby mi nie bylo przykro?

Gość gość
A kto ci mówi że jesteś piękna?

Gość gość
Jak baby ciebie komplementuja,to znaczy,ze nie stanowisz dla nich zagrozenia i niestety nie jestes ladna.Pieknych kobiet te brzydsze nie komplementuja,bo sa zazdrosne.

Gość gość
16:38 widocznie mówisz jak sama robisz i oceniasz innych swoją miarą zazdrosnico , J jestem kosmetyczka i doradzam moim ładnym koleżankom jak mają się malować aby wydobyć piekno twarzy i wcale mnie nie boli ze sa ładniejsze ;) natury swojej i tak nie zmienię

Gość gość
Jak masz haczykowaty nos i mysie włosy to raczej ładna nie jesteś, dodam że haczykowate nosy mają muzułmanie.

Gość gość
Wszystko zalezy czy ktos jest dobrze wychowany czy po prostu jest chamidłem. Ja w liceum miałam grupkę koleżanek. Każda z nas była przeciętna, no może ja trochę poniżej tej przeciętnej. Mam małe oczy, do tego ciemnobrązowe. Nigdy nie uwazalam że są ładne, ale przez moją koleżankę, która nazywała mnie Chińczykiem popadłam w ogromne kompleksy. Każda z nas sobie wytykała i docinała, a jednak każda ma faceta.

Gość gość
16:38 widocznie mówisz jak sama robisz i oceniasz innych swoją miarą zazdrosnico x Tak sie sklada,ze to ja jestem ta,ktorej zazdroszcza i mowie z wlasnych obserwacji.

Gość gość
To czego tobie zazdroszczą bo czegoś nie rozumiem okropnego nosa czy paskudnych włosów

Gość gość
komplementują bo chcą cie zaliczyć

Gość gość
a i z rozumkiem u ciebie coś nie bardzo... stąd komplementy

Gość gość
Przewaznie faceci chca zaliczyc te ladne a nie te przecietne czy brzydkie..

Gość gość
Jestem facetem i wiem że większość facetów bzyka wszystko co się rusza pewnie dla tego faceci komplamentują ciebie

Gość gość
no cos w tym jest, ze brzydze nigdy nie skomplementuja ladniejszej od siebie. sama taka niestety jestem- jak jest w mojej obecnosi jakas super laska, to nigdy nie pwoiem nic milego zeby czasem ktos tego nie zauwazył. a w stosunku do mniej atrakcyjnych jestem wylewna i mowie ze fajnie wygladaja itd

Gość gość
Dlaczego jestescie tacy podli? To ze ma wielki nos to nie znaczy ze nie jest ladna. Spojrzcie chocby na Alessandre Ambrosio, swiatowej slawy modelke. Ona przeciez ma oczy jak mongol. Jedna drobna wada nikogo nie przekresla. Ja mialam w klasie taka najwyzej 155 cm, przy kosci i wielki nos! Miala najwiecej chlopakow i to wcale nie brzydkich.

Gość gość
Do 17:23 ta modelka o której piszesz jest piekna i oczy ma szczególnie ładne, a jesli faceci komplementują karła to wiadomo co chcą od niego. Dalej nie odpisuje bo to rozmowa na poziomie szkoły podstawowej.

Gość gość
Ja p*****le. Czy tutaj siedzą dorośli ludzie? Czy wy nie macie sie czym zajac? Prawda jest taka, ze nie ma czegos takiego jak czlowiek piekny i brzydki. Jeden jest dla drugiego piekny, a dla drugiej osoby moze zwyczajnie byc paszczurem. Czy naprawde tego nie pojeliscie? W takim razie zwierzatka z was. Zero rozumku. Jechanie na samych stereotypach i wieczne 'to ja mam racje'

Gość gość
Mam to samo. Mam wrazenie, ze po prostu te osoby sie ze mnie wysmiewaja.

Gość gość
gość dziś przecietne, brzydkie też chcą przelecieć ważne, że ma dziure

Gość gość
To według Ciebie Ambrosio jest ładna, a według mnie mogłaby straszyć w jakimś zamku. Jedyne co ma piękne to figurę. Plus warto dodać ze miała operacje na odstające uszy. Naprawde nie wiem co robi wśród modelek Victoria's Secret. Ale w porównaniu do Cary Delavinge to jeszcze miss. Ta to dopiero wyglada jak tranwescytka.