Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polskie kobiety są takie brzydkie i uważają się za tak ładne?

Polecane posty

Gość gość

Nie oszukujmy się, same rozpowszechniły sobie mit o tym, że polki to takie piękne kobiety. Jaka jest prawda? Taka, że 90% z nich wygląda bez makijażu, push upów i innych tricków, jak żywe g****o. Bez oszukiwania to już nawet Polacy wyglądają lepiej od Polskich kobiet. Gdzieś czytałem, że niecałe 10% polek wygląda dobrze naturalnie, bez wspomagaczy, statystycznie prawie 50% polek ma nadwagę, czaicie? Prawie połowa polek ma nadwagę, a narzekają na brzuch piwny u mężczyzn, gdzie statystycznie nadwagę ma o 20% mniej polaków niż polek. Minimum co druga jest płaska i starzeje się w zawrtonym tempie, przez fajki, używki i chooyowy tryb życia. Nie znam kobiety, która nie miałaby słabości do słodyczy, te kobiety, które mają ładne sylwetki z mojego otoczenia to mają po prostu dobry metabolizm, one też obżerają się jak świnie i prędzej czy później będą całkiem spasłe, a to wszystko o zblazowania, chorego układu nagrody, nastawionego na ciągłą konsumpcję, na ciągłe: jeszcze, jeszcze, nachapać się, nachapać, roszczeniowość i hedonizm.

Gość gość
Ale nie wiem... chwalisz się, żalisz? Po co zaczynasz taka dyskusje, nie widzę sensu... Chyba po prostu wylewasz zółć i tyle. Pzdr i Wesołych ŚwiąT

Gość gość
nasze polki wyglądają jak psy czy konie

Gość gość
No i co ci to przeszkadza, zajmij się swoją zoną która cie zdradza na prawo i na lewo.

Gość gość
Ja widzę same ładne Polki, w różnym wieku, a mam dużo z nimi do czynienia bo nauczam na typowo damskim kierunku studiów.

Gość gość
Polki sa zwyczajnie latwe a zepsuci faceci z zachodu lubia latawice stad porzadni mezczyzni z takich krajow jak Polska interesuna sie porzadnymi kobietami ze wschodu.

Gość gość
Nauczasz na damskim kierunku :-D chyba wykładasz swego chuya na europeistyce ukraińskim dziffkom - tyle z tego kierunku pozostało..