Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemiecy polacy uciekaja do polski

Polecane posty

Gość gość

a zwłaszcza moja rodzina która po wojnie wyjechała do Niemiec i teraz wracaja z powodu muzułmanów muwi ze muzułmanie kradna na potego tak trzeba wszystkiego pilnować włamuja sie do mieszkan okradaja kobiety z torebek

Gość gość
a w polsce ukry... z deszczu pod rynnę :)

Gość gość
Co do ukraińców to k***icy dostaję... odrzucili moją kandydaturę do pracy, bo na moje miejsce zatrudnili 3 osoby z ukrainy które będą za grosze wykonywać pracę :) a później pewnie dalej kraść w biedronce

Gość gość
każdy kraj po kolei przekonuje się, że przyjmowanie uchodźców to był błąd, szkoda tylko że po czasie

Gość gość
A ja odwrotnie s*******am z Polski do swojej ojczyzny. Lepszy muzulmanin niz polak ktory kradnie, oszukuje, donosi, zazdroszci i zyczy mi najgorszych rzeczy!

Gość gość
Podobno nachodźcy wynoszą co chcą ze sklepów,a potem "gmina" za to płaci(czyli płacący podatki).Po prostu wchodzą ,biorą co chcą i nikt im nic nie robi.Jeszcze takiego dziadostwa nigdzie nie było.Chore.

Gość gość
W mojej wsi malzenstwo wyjechalo na stale do Niemiec. Po roku powrocili, Nawet gazeta o tym pisala. Za kilka miesiecy pojechali na odwiedziny i juz nie powrocili. A gazeta nic o tym nie pisala.

Gość gość
W Niemczech mieszka ponad 600.000 Polakow, a ich bedzie coraz wiecej. Tak kochaja swoja ojczyzne, ze jej tylek pokazuja.

Gość gość
dziś muzułmani sie nie musi donosci tylko sam wymierza kare

Gość gość
bo im sie wydaje ze u nas "nizsze pensje" oznaczaja ze bedzie 50 ojro mniej :D a jak odkrywaja ze tu nie masz szans sie dorobic a kariera tylko po znajomosci to z hukiem spierdalaja spowrotem :D jak moja siistra byla w niemczech i rozmaiala z niemka to ta byla w szoku ze w pl nie mozna idac na studia w wiku 30 lat miec stypendium za ktore sie utrzymasz :D doszlownie wgl jej do glowy nie przyszlo ze jakies panstwo moze nie-utrzymywac studentow :D

Gość gość
moje dwie siostrzenice studiuja w niemczech na viadrynie frankfurt oder i dostaja 400euro

Gość gość
No niech wracaja, bedzie mniej polaczkow w Niemczech, mniej wlaman i kradziezy.

Gość gość
Nie tylko Polacy wracają do kraju, nawet Niemcy przenoszą się do Polski, bo mają dość tych nachodźców, ale powracający i ci którzy tu mieszkają powinni zadbać o to, aby muzułmanów z Polski przepędzić, bo ich liczba rośnie, to bydło to zguba dla Polski!!!