Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zielony blond który nie chce w zaden sposob zniknac

Polecane posty

Gość gość

witam Odbylam ciekawa zarazem dluga podroz z rozjasnianiem moich wlosow z czerni do blond. Na chwile obecna mam zolto zielone wlosy z dominacja zieleni. Za cholere nie moge sie go pozbyc. Jaka farbe musze kupić zeby zielony i chamski zolty zniknal ?

Gość gość
Blond typu 111 (np. Garnier ma taką farbę).

Gość gość
Zainwestuj w fryzjera

Gość gość
Ja tez to samo. Tyle ze z czarnego do brąz i wpada w zieleń. Po dekoloryzacji mam mega zniszczone włosy i chociaż miesiąc chce im dac odpocząć bo już o 10 cm obcięłam.... No i co pomaga to nakładanie koncentratu pomidorowego lub ketchupu na jakieś 20 min ( nie więcej!) zmieszanego z odrobina odzywki( zeby działało 90% to musi być koncentrat lub ketchup) poczytaj o tym na internecie bo serio się sprawdza. Czwsem zabieg trzeba powtórzyć kilka razy: nie staną się w żadnym wypadku czerwone tylko będzie mniej zieleni i bardziej ciepły ;)

Gość gość
I zobacz na internecie na blogach ludzi o koncentracie pomidorowym to zobaczysz mega efekty i przed i po zabiegu! Ja tez mam zielono zolte i jeszcze na dodatek rude miejscami....:: i nakladalam koncentrat to super się zrobiły . Na internecie masz efekty na blond włosach i są jesscxe lepsze niż na brązowych :)

Gość gość
A farby ci nie polecam bo jak tyle ponakładasz na włosy po dekoloryzacji ktore łapią każdy kolor! to możesz jeszcze gorsze sobie narobic! Spróbuj z koncentratem! Daj im odpocząć chociaż 2 tyg, mam doświadczenie wzmienianiu kolorów i przez wlwsnie to ze zbyt wiele farb nałożyłam w ciągu tygodnia i rozjaśniaczy rok temu, to teraz mi dopiero włosy zaczęły rosnąć a tak to przez rok urosły ... 4 Cm!!! Wiec serio dsj im odpocząć poza tym po dekoloryzacji może ci Jesscze gorzej złapać. Ewentualnie kup różany blond bo czerwonym kolorem można spłukać zieleń ale nie wiwdomo co będzie w tej farbie bo mogą być tez chłodniejsze tony i może ci wyjec jesscxe gorszy zielony Wiec spróbuj lepiej z koncentratem i pooglądaj na Necie o tum sposobie : w dodatku koncentrat ma dobre wlwsciowosci dla wlosow tez. Polecam serio

Gość gość
16:05 ! Nie wiesz co gadasz! Haha właśnie ten blond jej zrobi jeszcze bardziej zielone !!!! musi nałożyć ciepły kolor aby zbić zieleń. Na plastyce nie byłaś nigdy? Żółty kolor ściąga fioletowy kolor a zieleń ściąga czerwony kolor!

Gość gość
Dzieki za rady! Ale nakladalam juz koncentrat pomidorowy i nic a nic nie dalo ;( Mowie wam, probowalam wszystkiego.. Dlatego chyba musze zrezygnowac z jasnego koloru i zaafrbowac o ton ciemniejsza farba. Dlatego pytam, bo moze sie orientujecie ktora farba mi ociepli kolor, ale nie przyciemnic jakos mocno

Gość gość
Możesz nałożyć szamponetke wtedy czerwona ale nie z palette tylko jakaś innw z Joanny czy coś i dodac łyżeczkę do maski do wlosow

Gość gość
18:39 masz rację, namieszałam, ja sama przecież nakladałam 111 by właśnie uzyskać z pomaranczy zielonkawy blond. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. AUTORKO, FARBA Z 6 PO KROPCE W NUMERZE (czerwone tony gaszą zieleń).

Gość gość
Ale byka walnęłam bezmyślnie. Sprobuj truskawkowego blondu.