Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma nic obrzydliwszego niż ciężarna baba

Polecane posty

Gość gość

Kilometrowy brzuch z bękartem który sie rodzi w jakimś białym gó/wnie. Rozwarcie ci/py jak na trójkąt z murzynami. Zielone wody czyli dziecko zesrało się w matce. Ohh jakie to cudowne, stan błogosławiony, pozazdrościć :)

Gość gość
zgadzam sie

Gość gość
Najgorsze wiesz co? Baby na instagramie które robia zdjęcia z brzuchem gołym ! Jedna miała całego instagrama zawalonego tyym i jeszcze jakaś czarna krechę na brzuchu ....... Ble i to każde zdjęcie takie

Gość gość
Popieram

Gość gość
Ciebie to w kapuście znaleźli , tak matka Ci powiedziała?

Gość gość
To co opisujesz to stan przejściowy a potem jest całe życie z osobą której dałaś życie, i to jest warte każdego cierpienia :) pozdrawiam mama 2 chłopców :)

Gość gość
To wtedy twoja matka tez taka byla jak chodzila z toba w ciazy.No to ladnie mowisz o wlasnej matce.Niektorym to brak piatej klepki bo nawet nie zastanowia sie co czasami pisza.

Gość gość
18:48 nie wiem o jakiej wartości Ty piszesz - pozdrawiam ,mama jedynaka.

Gość gość
18:50 Kretynko nie jestem taką hipokrytką jak wy matki polki :D Wiem że moja matka mnie urodziła i nie zmienia to faktu że ciężarna baba jest obrzydliwa. Moja matka zna moje zdanie i żyjemy dalej :) Tak samo nie zeżresz swojego gó/wna bo to obrzydliwe ale dalej z tym żyjesz bo co zrobisz, nic nie zrobisz :)

Gość gość
Fajnie ze piszesz o swojej matce, która wy\s\rala takie go\wno jak ty autorze. Pokaz jej ten temat

Gość gość
Założyłam temat o osmiorniczkach Ale puki nikt mi nie odpowie pozwolę sobie wyrazić w tej kwestii swoją opinię.Kobiety w ciąży są piękne.Emanuje od nich ciepło .Są jakieś takie wtedy kobiece i nie ważne czy już widać brzusio czy jeszcze nie.Nie wiem jak można pisać że są obrzydliwe.Ja jak widzę kobietę w ciąży zawsze mam takie tkliwe uczucia do niej.I żeby nie było też jestem kobietą.

Gość gość
18:54 A ty sie nie powtarzaj debilko, piszesz to każdemu

Gość gość
Debil założył ten temat, wulgarna chamicho. Pokazalas juz matce co o niej myślisz ty wys\rany stolcu?

Gość gość
18.54 masz coś do mnie?

Gość gość
Nie no może nie potrzebnie pisałam też o moim temacie o osmiorniczki Ale żeby mnie od razu od debili wyzywać.nie ładnie

Gość gość
19:00 Jakbyś umiała czytać "ynteligentko" to byś znała odpowiedź na swoje pytanie.

Gość gość
Nie chodzi o te ośmiorniczki to było do pierwszej osoby z 18:54

Gość gość
jest, baba która ma okres

Gość gość
dzieci to samo zło,wiem co pisze mam 18 letnie dziecko,bywajaa fajne chwile ,ale jest zdecydowanie więcej minusów niz plusów.

Gość gośćolek
Dajcie spokój autorowi. Matka się jego non stop puszcza. Autor nie zna nawet ojca swego. Tyle facetów miała jego matka. Autor po prostu ze zwyczajnej nienawiści do kobiet to pisze.

Gość gość
temat założył autor podający się za nią :D

Gość gość
Nie jestem autorem tylko autorką a jakieś teksty jak spod monopolowego mnie nie ruszają więc sobie darujcie :)

Gość gość
Jaka matka taka córka.

Gość gość
Współczuję autorka że jesteś bekartem . Musi Ci być bardzo ciężko.

Gość gość
Autorko wypuścili cię z psychiatryka na święta?

Gość gość
Akurat teksty spod monopolowego to masz ty autorko.... A napisze cos więcej.... Byle menel i bezdomny ma więcej kultury od ciebie...

Gość gość
Dajcie spokój prowokatorowi. Ktoś się opil w Święta i pisze co mu pod klawiaturę podejdzie. Takich trolli się olewa.

Gość gość
A ja proponuję autorce słownik języka polskiego, w celu sprawdzenia słowa bękart.

Gość gość
A ja się po części zgadzam. O ile inne ciężarne mnie nie brzydzą, to sama w ciąży czułam się obrzydliwa i marzyłam, żeby to się kur/wa w końcu skończyło. Nienawidziłam siebie takiej ogromnej, zapuchniętej, rzygającej, pierdzącej i z rozstępami. Co w tym niby pięknego? Mąż chciał się kochać, a ja nie potrafiłam się zmusić. Miałam ochotę na seks, ale blokowało mnie poczucie, że jestem obleśna i obrzydliwa. Uważałam, że normalny facet powinien się brzydzić takiego brzuchatego babska. No ale co zrobisz? Innego sposobu na rozmnażanie póki co nie ma. A swoje dzieci kocham nad życie.

Gość gość
co to się z tymi babami porobiło....