Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dreszcze i oslabienie 3 tyg po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, jestem prawie 3 tyg porodzie. Dzis w nocy bylo mi strasznie zimno a po przykryciu bardzo gorąco, pocilam sie bardzo. Odkryć sie nie mogłam bo zaraz zimno. Nadal mnie to trzyma. Ogólnie mi słabo jak w przeziębieniu. Poza tym nie mam gorączki ani nic. Miala ktoras tak? Jade dzis do lekarza ale się martwię i chciałabym cos się dowiedziec juz teraz.

Gość gość
A karmisz piersią? To może być rzut bakteryjny. Położna w szkole rodzenia mówiła o tym. Ja to miałam ale bardzo delikatnie i tylko w nocy. Kilka dni i mi przeszło. Karmiłam cały czas. A brzuch Cię nie boli? Bo może być też stan zapalny w macicy.

Gość gość
Karmie piersią. A leki jakies bralas? Brzuch mnie nie boli i tam chyba wszystko ok.

Gość gość
Byłam u lekarza, ginekologicznie wszystko ok. Lekarz mowil ze może zapalenie piersi się rozwijać ale wątpi. Mam się zgłosić gdyby pojawiła się gorączka. Moze jakies przeziębienie mnie dopadło.

Gość gość
Leków nie brałam. Samo mi przeszło. Ewentualnie można brać paracetamol. Zwracaj uwagę na piersi czy nie masz zastoju. U mnie nie było bo malutki żarłok wszystko wypijał.

Gość gość
Zapewne to przeziebienie. Ja w trakcie karmienia wszystko lapalam ( rotawirus,angina,2 razy zapalenie gardla)

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi. Właśnie tak mysle o przeziębieniu tylko dziwne ze gorączki nie mam. Wzięłam paracetamol bo lekarz polecał i rzeczywiście lepiej się czuje choc i tak nie doskonale. Moja mała też ładnie piersi opróżnia wiec zastoju nie ma.