Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanki wg mnie nic nie mają, że są kochankami

Polecane posty

Gość gość

Gorzej, stają się k***iszonami :) po co rozkładają nogi obcemu facetowi?? Przez to tracą szacunek do męża.

Gość gość
Gorszą kvrvvą niż kochanka jest zdradzający mąż.

Gość gość
obydwoje siebie warci. Zdradzający mąz nie jest nic watrt. Tak jak kochanka, co romansuje z zonatym, wiedząc że jest żonaty.

Gość gość
No i ? Jaki wniosek? Jestem kochanka od 4 lat i dobrze mi z tym.Uwielbiam rozkladac przed nim nogi,oboje to uwielbiamy.A to co sadzicie mam gdzies.

Gość gość
a jeżeli oboje zdradzają to znaczy ze sa siebie warci

Gość gość
Jedno warte drugiego i tyle.

Gość gość
Zależy. Mężatki, którym brakuje seksu mają z kochankiem seks, niekoniecznie miłość. Potem ona wraca do domu do męża a on do żony i wszystkoi gra. Kobiety, które są samotne- te maja bardzo niskie poczucie własnej wartości, chociaz nie zdają sobie z tego sprawy, mysla, ze są wyjątkowe, że ich miłość jest wyjątkowa, bo on jest żonaty ale wybrał JĄ, z nią tylko sypia (bo z żoną od dawna ze soba nie śpią), ona jest najważniejsza , tylko żona stoi na przeszkodzie, bo inaczej już by się z nią ożenił. A żona rozwodu nie chce dać, albo dzieci małe, teściowa by nie przeżyła, kredyt na dom jest itd. A kochanka naiwna łyka to wszystko i łyka. Dtandard.

Gość gość
I jeszcze jedno, trzeba miec predyspozycje aby być kochanką, nie każda kobieta się na to nadaje. Na szczęście.