Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seksowne kobiety to nie modelki..

Polecane posty

Gość gość

...z szerokimi barkami i wąską pupą,a seksowne klepsydry z ładną buzią i krągłościami.Kobieta to kobieta -pupa,cycki ,talia uda... Chłopczyce i deski nie pocieszajcie się ze jesteście ładne jak modelki. Jak modelka to można być co najwyżej brzydkim.

Drogi Użytkowniku Forum Zapewniamy Cię, że Twoja opinia na temat kobiet, oraz inne opinie, na tematy wszelakie, są dla nas bardzo ważne. Pomagają nam bowiem, tak kierować światem, żeby wpasowywał się on w Twoje wizje i potrzeby. Cała produkcja kolejnych bab, będzie wykonana pod Twoje dyktando. Dziękujemy, że mogliśmy Ci pomóc.

Gość gość
Ha ha, no już zaraz po zapoznaniu się z tytułowym komentem kobity pójdą pod nóż, wycinać sobie żebra, wsadzać wielki implanty w cycki, tyłki albo będą zajadać smalec ze śmietaną 30% byle tylko wpasować się w gust jakiegoś typka z kafe. A mówi to pulchna baba, ze sporym tyłkiem, konkretnym udem i wcięciem w talii - ale za to nie posiadająca cycuff jak Kasia Figura, więc też wybrakowana.

Gość gość
22:19 ja nie muszę, jestem klepsydrą ;)

Gość gość
A ja nie jestem klepsydrą i też nie muszę. Przede wszystkim jestem sobą, jedyną w swoim rodzaju, niepowtarzalną, unikalną - nie dam się sprowadzić do jakiejś tam figury, owocu, czasomierza czy czego tam jeszcze. Mój kształt to właściwy kształt, bo mój.

Gość gość
''A ja nie jestem klepsydrą i też nie muszę.'' A facet ma nie podrywać i zapewniać bytu by nie sprowadzić sie do roli bankomatu i bajeranta ?

Gość gość
Ja nie chcę żyć z bankomatem i bajerantem tylko człowiekiem-mężczyzną z krwi i kości. Jednak na pewno nie chciałabym mieć utrzymanka (za mało zarabiam na takie luksusy ;)) ani totalnego gbura/mruka u boku, bayerant totalnie odpada - totalnie nie mój typ.

Gość gość
Czyli ty podrywasz?

Gość gość
22:36 Zgadzam się w 100%. Moja kuzynka chciała udoskonalić swój uśmiech. Miała taką uroczą jedyną w swoim rodzaju przerwę między górnymi jedynkami. Wymieniła na implanty bez tej przerwy. No nie ta sama osoba. Jej urok uleciał wraz ze zlikwidowaną przerwą.