Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś odrzuciłam miłość jednego faceta i boje się ze los mnie pokarał

Polecane posty

Gość gość

Kiedys poznałam pewnego faceta dużo starszego straszne kompleksy, wogole nie pociągal mnie,był okropny z wyglądu, miał myśli samobójcze a jak chciałam zakończyć znajomość to groził mi ze się zabije. Ale mniejsza ogólnie był łagodnym człowiekiem, odrzuciłam go,uprzykrzal mi się z pół roku potem odezwał się po roku z tekstem 'jak tam moje słoneczko ' nigdy nie byłam jego. Jestem osobą bardzo wierząca bardzo długo już nie mam właściwego mężczyzny nie doświadczam miłości. I tak sobie myślę że może Pan Bóg jest na mnie zły za odrzucenie, że to kara za to co zrobiłam, użyłam dość mocnych słów aby się odczepil... Naprawdę nie wiem co mam robić :( pomóżcie mi.. Modlę się ale boję się że zostanę na zawsze sama, brakuje mi miłości a tak bardzo chciałabym być kochana i mieć taką osobę...

Gość gość
Znajdź sobie jakiegoś samca alfa który ciebie porządnie wygrzmoci, to ci przejdzie.

Gość gość
seksy ci sie zachciewa. a co mu powiedzialas? spinkolaj?

Gość gość
Ile starszy był?

Gość gość
To nie kara. Jak ci się nie podobał to szaleństwem było z nim być, skoro i z charakteru tez był nie bardzo.

Gość gość
zacznij sie modlic jak jestes wierzaca no/wen/na po/mp/ej/anska jest skuteczna

Gość gość
Ile masz lat ?

Gość gość
Nie masz obowiązku kochać nikogo , przestań z tą Bożą kara

Gość gość
wszystkich sie kocha szatan nienawidzi wszystkich

Gość gość
niemartw sie mą milosc olalo kilka kobiet i mają sie dobrze ,dzieci zdrowe one kwitną a ja czekam teraz az wemnke sie ktora zakocha ja juz niechce probować ;-)

Gość gość
Mnie tez kiedyś jeden odrzucił na cześć "kariery" (buhaha) i roochania jakichś łatwych idiotek "lasek". To jest tu jeszcze dziwne , ze niektóre z nich na mnie napuszcza. Latka lecą. Ja juz byłam raz w związku małżeńskim, teraz w nowym związku nieformalnym, jak kiedyś mu sie przypomni (a sie przypomni) to chyba go zabiję śmiechem :D

Gość gość
Taaa,dasz,mu d**y nie 1 raz:-P

Gość gość
nie, mam honor w przeciwieństwie do niego i tych jego byle kooref bez szkoły :P

Gość gość
Był starszy o 10 lat mimo wszystko była to porażka...

Gość gość
10 lat to nie tak duzo

Gość gość
Ktoś pisał o p/ompe..... Odmawialam 2 razy w swoim życiu. Ewentualnie proszę o modlitwę za mnie

Gość gość
Do miłości nie da się zmusić. Jeśli jesteś wierząca ujmę to tak, Bóg ma dla ciebie plan i poczujesz w danym momencie że mężczyzne, którego dla ciebie przygotował. Natomiast co to odrzucenia tamtego, jeśli zrobiłaś to taktownie, z wyczuciem i szacunkiem to nie miej poczucia winy

Gość gość
przestań latać do kościoła i wierzyć w te bajki to ci przejdzie jesteś idealnym przykładem tego jak katolska indoktrynacja potrafi skrzywić ludziom mózgi :o to powinno być prawem zakazane

Gość gość
Co cię czeka w przyszłości, jakie życie, z kim itd, to nie wiem. Ale to że nie chciałas się wiazać z facetem którego nie kochałaś, który miał (pewnie ma nadal) zaburzenia psychiczne i straszył cię samobójstwem, to z pewnością nie powód żeby los, czy Bóg cię karał.

Gość gość
gość dziś przestań latać do kościoła i wierzyć w te bajki to ci przejdzie jesteś idealnym przykładem tego jak katolska indoktrynacja potrafi skrzywić ludziom mózgi pechowiec.gif to powinno być prawem zakazane xxx daruj sobie takie uwagi, bo wiara w Boga to nic złego, zacznij odrózniać fanatyzm od wiary.

Gość gość
tak. to na pewno kara Boża. bo nawet jak cie pokocha żul i menel śmierdzący, zbierający puszki to miłości nie wolno odrzucać.

Gość gość
Chyba macie rację dziewczyny :( musze wziąść się w garść :(

Gość gość
gość dziś Chyba macie rację dziewczyny smutas.gif musze wziąść się w garść smutas.gif x Musisz sobie takie głupoty z głowy wybić. Ukarać los czy Bóg mógłby cię, jakbyś odmówiła konającemu z głodu chleba, a nie za to, ze nie chciałas wiązać sie z kimś kogo nie kochasz.