Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zwiększyć alimenty na dzieci

Polecane posty

Gość gość

Mam oboje dzieci pod moja opieka, bły płaci po 950 zł na każde dziecko, ale za 1900 zł wcale nie tak łatwo jest się utrzymać - ja zajmuje sie domem i wychowywaniem dzieci, mój aktualny partner ma problemy ze znalezieniem pracy przez ukrainców- więc chce większej kwoty. Co mam napisć aby dostać więcej?

Gość gość
Wiem ze to prowokacja ale jeśli nie ty oby sąd ci obniżył po 450 zł na dziecko ty pazerna hieno

Gość gość
Provo Ale fakt, do pracy nie chodzisz, bo by ci się nie nudziło

Gość gość
To pieniądze na utrzymanie dzieci a nie ciebie i partnera. Ale fakt, za tyle ciężo utrzymać 4 osoby. Tylko dodaj do tego jeszcze tysiąc zł z 500+ i robi się już prawie 3 tysiące.

Gość badflorist
Temat związany z prawem, więc może ktoś mnie wesprze... Poszukuję osób, które korzystały z pomocy prawnika (w jakikolwiek sposób) - do badania satysfakcji z takich usług na potrzeby pracy magisterskiej. Badanie jest anonimowe, krótkie (ok. 10-15 min) i nie zawiera pytań osobistych ani o przedmiot sprawy. Badanie znajduje się pod tym linkiem: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4S e7dGMGc6B0BOj_eVTXphtkKN7fP7t5fCdFGnSnidpdj2A/viewform?usp=s f_link#responses BĘDĘ OGROMNIE WDZIĘCZNA ZA POMOC