Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sprawa z okresem.czy któraś z Was tak miała?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z miesiaczkowaniem. Staramy się z mężem o dziecko już dłuższy okres czasu ale niestety nie wychodzi.zauwazylam ostatnio bardzo dziwna rzecz, mianowicie kiedy w ciągu miesiąca często kocham się z mężem i kończy w środku praktycznie zawsze spóźnia mi sie okres, zawsze mam nadzieję,że może jestem w ciąży ale jednak na teście nie widzę dwóch kresek a po jakiś 10-15 dniach po terminie planowanej miesiączki ona nadchodzi. Zupełnie inaczej jest w sytuacji kiedy akurat nie kocham się z mężem w ciągu miesiąca lub robimy to rzadko ( czasem nie widzimy się 3-4 tyg ze względu na prace) i wtedy okres dostaje normalnie w terminie... czy ktos z Was miał podobną sytuację?

Gość gość
Ciężko stwierdzić dlaczego tak jest

Gość dona45
Typowe objawy u osoby ,która obsesyjnie chce zajść w ciążę.To prawie ciąża urojona a potem odpuszcza. Odpuść sobie to staranie się o ciążę,nie sprawdzaj,bo i tak wiesz,że to nic nie daje,w końcu od sprawdzania w ciążę się nie zachodzi,nie czekaj na pojawienie się okresu,po prostu wrzuć na luz a ciąża sama przyjdzie gdy już się wyciszysz.

Gość gość
Dona45 czyli myślisz,że okres przestawia mi się przez moja psychikę? ;/ nie brałam tego pod uwagę...

Gość gość
A może wcześniejsze poronienie? Często sie zdarza że kobieta poroni i nawet nie wie ze była w ciąży.. . Może o tym pomysl

Gość Artur303030030330
Masz nadwage i tluszcz glownie w okolicach brzucha? Jak przez dluzszy okres czasu sie staracie to cos moze byc nie tak, niech twoj sie przebada. Ogolne badanie nasienia to jakies 170zl, jak mu wszsytko wyjdzie ok to ty idz do ginekologa.

Gość gość
Mój facet raczej jest zdrowy... Ja myślę że problem leży po mojej stronie bo gdy nie byłam z mężem to z poprzednim chłopakiem nie wpadłam przez 5 lat bez żadnego zabezpieczenia.. wtedy było mi to na reke a teraz zaczynam sie mocno nad tym zastanawiać ;/ Co do nadwagi, owszem nie mam wymiarów 90/60/90 Ale jest wiele kobiet większych ode mnie które normalnie zaszły w ciążę

Gość gość
Współczuję

Gość gość
Badania sobie zrob