Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wieczor panieński iść,czy nie iść ? PoMocy !

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny ! Mam do was sprawę. Wiem,że to nie odpowiednie forum, ale nie mam kogo się poradzić. Dostałam zaproszenie na wieczór panieński do koleżanki. Zostałam zaproszona przez jej siostrę i składamy się po 30 zł zastanawiam się czy iść. Z tą koleżanką mam kontakt raz może na 3,4 miesiące. Poszłybyście na te wieczór panieński ?

Gość gość
30 złotych niby nie majątek, ale chyba nie jesteście bliskimi koleżankami skoro tak sporadycznie się kontaktujecie. Wydaje mi się, że po prostu szukają osób do zasponsorowania atrakcji dla panny młodej.

Gość gość
Jeśli 30zł to jedyny wkład jaki masz dać - to idź dziewczyno i się baw, przecież tez tam coś zjesz, wypijesz i zaliczysz impreze, zamiast siedziec sama w domu.

Gość gość
gość dziś 30 złotych niby nie majątek, ale chyba nie jesteście bliskimi koleżankami skoro tak sporadycznie się kontaktujecie. Wydaje mi się, że po prostu szukają osób do zasponsorowania atrakcji dla panny młodej." W sumie,aż takimi bliskimi koleżankami nie jesteśmy. Jak dostałam zaproszenie byłam w szoku,bo akurat w tamtym okresie w ogóle ze sobą nie rozmawiałyśmy

Gość gość
O kasę mi w ogóle nie chodzi, bo to nie jest majątek.