Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny34latek

Dlaczego współczesne dziewczyny nie lubią intelektualistów o poetyckie duszy

Polecane posty

Gość Samotny34latek

Dlaczego tacy mężczyźni dla współczesnych kobiet/dziewczyn nie są obiektem westchnień ? Jak myślicie ?

Gość gość
Sugerujesz że nie jestem współczesną dziewczyną...?

Gość gość
Bo są nudni...

Gość gość
bo to golasy najczęściej. a dzisiaj polki chcą ten swój "banknot" między nogami dobrze wydać , zainwestować

Gość Samotny34latek
dziś Ciekawe, możesz to rozwinąć ? dziś Nie da się ukryć że n.p. pracownicy uczelni są w Polsce niedoceniani.

Gość gość
Nieprawda, lubią. Ale musisz mieć naprawdę piękną duszę i pojęcie o poetyzmie życia, a nie tylko o tym mówić, być wycofanym, zamkniętym człowiekiem i dorabiać do tego filozofię.

Gość gość
Bo zazwyczaj takie osoby są oderwane od realiów. Można się takim zachwycić na początku, ale życie z taką osobą i posiadanie rodziny to już inna bajka. Model taty Borejko się nie sprawdza w praktyce.

Gość gość
ja lubię takich, jednak mnie tacy nie lubią

Gość gość
Ja nie lubię takich nudziarzy, wole jak facet jest zaradny twardo stąpa po ziemi.

Gość Samotny34latek
wczoraj Wydaje mi się że jedno nie wyklucza drugiego

Gość gość
Ktoś wspomniał o tacie Borejko i od razu krew mi się zagotowała. Leniwy i seksistowski stary ciul, koszmarna i zamierzchła kreacja, żadna poetyczna z niego dusza. Nie, nie, Borejkom won!

Gość gość
Bo taki facet nadaje się tylko do życia pod mostem:D I nawet jak się bedzie z nim w związku, to będzie chciał seksu, z seksu będą dzieci. I gdzie te dzieci mają się chować? Pod mostem się potopią w rzece i matka pójdzie do więzienia:D Instynkt wyczuwa, że z poetyckim intelektualistą nie będzie życia tylko mordęga, więc omija się szerokim łukiem:D

Gość gość
Ten model faceta pochodzi z PRL. W tamtych czasach nie było możliwości awansu spolecznego na innej drodze niż wstąpienie do PZPR albo udawanie wrażliwego intelektualisty. Najczęsciej jednak były to jednostki aspołeczne, agresywne, seksistowskie. Facet może być wrażliwy tylko wtedy kiedy spełni się zawodowo i osiagnie sukces, w przeciwnym razie jest to maska pod którą kryje się potwór.