Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polskie kobiety trzeba zdradzac

Polecane posty

Gość gość

Gdyz z wiekiem robie sie paskudne i grube.. nigdy sie nie żeń, zawsze zmieniaj pojemniki na sperme tzn kobiety na mlodsze i ciasniejsze.. jak chcesz dziecka to slub ci nie potrzebny.., ja 33lata a bzykam obecnie 17sto latke za kase ktora bedzie miec 18 i to ja jej sciaglaem sim locka .. oprocz tego mam normalna dziewczyne 28lat z ktora sie spotykam i wkrecam jej milosc oraz juz pisze z 3 i wiecie co..., kazdy tak powinien robic.. bo kobiety sa do loda garow sexu i wymyslania problemow..

Gość zuch chłop
zuch chłop i tak trzymać, bo baby to suki

Gość gość
gratuluje i zazdroszcze, ze masz dziewczyne. Ja niestety nie jestem normalny i chcialbym zwiaku z ta jedyna dlatego mnie kobiety olewaja. Chcialbym sie urodzic takim chamem jak Ty. Szczerze Tobie zazdroszcze bo ja bym tak nie umial byc taki meski. Pozdrawiam.

Gość gość
Ja jestem ze swoja bo gotuje sprzata pierze i mam free sex mam 29ona 26 ale poza nia smigam na wies .. nie daleko od miasta i tam mam kochanke 19 lat.. popieram!!

Gość gośćussu
Nie zazdrosc.. tu chodzi o kase,, zawsze.. nawet zona po przyjacielsku d**y nie da., zona to tak d******* tez na nia placisz, tylko mneij doslownie... rachunki itd a ona siedzi w domu czasem ugotuje nic nie robi wiecej.. sa kobiety zadbane pracujace.. jak taka spotkam bede wierny jak pies..chlopie wsiadasz auto jedziesz dajesz malolate,krecisz ja bajerami kupujesz cos i za 300zl pakujesz jak chcesz!!autor ma 100racjii

Gość Adamkatowice22
Ja mam zone.. ma 30lat wlasnie ja mam tez 30 byla ladna mila ale 3lata minely po ciazy i zrobila sie paskudna..bylem debilem ze sie zenilem bo musze sie ukrywac z kochanka.. wole jej cos kupic ,dac i moge robic co chce z nia i nie slucham p*****l od zony ...po chuj sie zenilem.. z powodu dziecka.. czlowiekbyl mlody i glupi

Gość gość
Ja jestem ze swoja.. ona siedzi czesto na kafeterii itp.. wypier...olibym ja z domu gdyby nie dziecko.. gruba brzydka a ma 26lat,, tez po ciazy .. ale minelo juz 6lat.. kocham syna ale na nia patrzec nie moge sam mam kochanke.. stac mnie.... jak tylko dzieciak podrosnie dam mu mieszkanie kase wyksztalce a ta wyrzuce na zbity pysk.. nauczy sie poczwara pracowac.. a ja nawet stary z kasa bede walil malolaty.. zreszta malolaty daja teraz za grosze.

Gość gość
Sa dwie opcje byc przekrexany albo przekrecac.. ja spotukam sie z 21latka jest meeeega... nie zdradzam jej ale wczesniej bylem z moja byla 3lata i ja zostawilem z dnia na dzien., bo nic nie umiala wygladala jak kocmoluch.. jej problemem bylo k***a jedzenie bez chemii i takie tam debilka.. dzis mam swoja asie ma 21 lat jest fit mega i zdolna w lozku robi wszystko,gotuje ,pracuje.. chce dziecka jak ja i chce sie zenic ale powiedziala ze to zalezy od tego czy ja chce ... powiedzialem otwarcie ze nie chce.. powiedziala nie ma problemu... mieszka u mnie 6miesiac i jest coraz lepiej

Gość gość
No a polskim c****jooom trzeba rogi doprawiać a potem zostawić,bo to wyliniałe z wiekiem,impotencja,te sprawy...potem trzeba doopę na starość podcierać takiemu,lepiej do przytułku oddać Drogie Panie.Dramat.

Gość gość
Jestem za.. 90procent afcetow tu ma w d***e czy go zdardzacie a wiecie czemu.., bo 7 na 10facetow i tak zrardza kobiety.. poza tym zdardzisz polskiego c***a z innym xhujem... haha tepa idotka..na starosc facet sam sobie poradzi.. dlatego chociazby iz w wiekszosci faceci maja kase nie kobiety..

Gość gość
17.25-popracuj nad składnią,bo masz chaos.

Gość gość
Hahahaha ale bzdury tu piszecie przegrywy życiowe

Gość gość
17.25-tępa idiotka?Uczę się od mistrza(od Cb)

Gość gość
Same się o to proszą.