Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem już impotentką, mam 28 lat, a jako nastolatka miałam ogromne libido

Polecane posty

Gość gość

i zamiast się pieprzyć z chłopakami i kolezankami to ja sie bałam, bo to grzech, bałam się chorób, ciązy no a teraz jestem oziębła, aseksualna, moje narządy są w ogole nie wrazliwe na dotyk, stracilam calkowicie zainteresowanie seksem

Gość gość
Impotentem może być facet. Ty jesteś oziębła. Pewnie masz zaburzoną gospodarkę hormonalną. Idź do lekarza.

Gość jardir
nie słuchaj kłamstw, kobiety zawsze były i będą oziębłe seksualnie, ponieważ to wy rodzicie dzieci. Ten wysiłek i ból...my męzczyzni jestesmy jedynie dawcami, a reszta od kobiety zależy. Prawie każda kobieta tak odczuwa jak Ty. Nie potrzebujecie hormonów płciowych itp...to tylko męzczyzni tak wam wmawiają, bo chcą i kochają seks.

Gość gość
zbyt często robiłam sobie dobrze palcem. i teraz już chyba limit orgazmów wyczerpałam

Gość gość
Kobity też kochają seks, ale nie wszystkie.

Gość gość
Zakochaj sie :). Nie ma limitu orgazmow :), sa tylko okresy wahan poziomu hormonow i to da sie zbadac.

Gość gość
pokaz cycki poruszam se skorom:-P mam duzo hormonow;-)

Gość gość
A bierzesz może tabletki anty? Od nich serio można się nabawić "impotencji", ale tylko na czas ich brania. Ja jak brałam dianette nie miałam prawie w ogóle ochoty na seks, odstawiłam i w jakieś 2 tygodnie ochota się pojawiła...

Gość gość
a po co mi tabletki jak od lat nie uprawiam seksu ? :D

Gość gość
Rozumiem, a co Ci przeszkadza w tym, że nie chcesz go uprawiać? Jesteś wolna od tej potrzeby, czyli de facto pewnie faceci nie zaprzątają Ci głowy. Ja mam na odwrót - potrzeba seksu, brak możliwości jej uprawiania generuje dyskomfort, ja kombinuję jak tu kogoś poznać, wychodzą z tego kwasy(a ze znajomości z facetami nic dobrego nie wyniosłam, bo niestety nie odpowiadam facetom) itp. W sumie jakby tabletki anty nie były takie szkodliwe dla organizmu, to brałabym je po to by nie chcieć seksu. :D

Gość gość
13,49 moze dasz poskakać,dymam wszystko co sie rusza:-P

Gość gość
Ha ha, dzięki za propozycję, ale jednak postawiłam sobie twardy warunek, że mogę to robić z kimś komu się podobam, bo inaczej więcej z tego szkody niż pożytku. No i mi facet choć trochę powinien się podobać.