Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to dla was znaczy skromny wyglad

Polecane posty

Gość gość

Jutro mam sprawę o rozwód, wszystko już przygotowałam ale zastanawiam sie-jak widzialybyscie skromna ale z klasą, matkę trójki dzieci która zdradzal mąż A który to mąż stara się być wina obarczyć żonę, same bzdury typu nie gotowala i nie sprzatala, nic nie zrobiłam, to on ma problem z seksem. Jakim strojem, makijażem, fryzura wywrzeć dobre wrażenie w sądzie, będą zeznawać jego świadkowie, same kłamstwa. Co by na Was zrobiło dobre wrażenie?

Gość gość
Jasna koszula, szara/granatowa marynarka, gladko zaczesane wlosy z przedzialkiem, spodnie materialowe, buty bez obcasa. Makijaz tylko typu puder podklad, ewentualnie tusz. Manicure stonowany.

Gość gość
Hmm..delikatny makijaż, ułożone włosy ale nie jak po wyjściu od fryzjera, strój niewulgarny. Jasna bluzka, jakaś marynarka na to czy zakiet. Żadnych tipsów ale zadbane paznokcie.

Gość gość
tu nie chodzi o dobre wrażenie :O tylko o to co Ty i twoi Świadkowie zeznacie i jakie dowody przedstawicie jego dowód ok i zeznamiom jego i jego świadków. a jak się ubrać? jakim na rozmowę o prace- elegancka bluzka i czarne spotkanie lub ołówkowa spódnica do kolan.

Gość gość
Wiem że głównie liczą się dowody, z tej strony mam wszystko na tip top, ja na niego mam bardzo mocne dowody, on na mnie zadnych Czarna spódnica, granatowy sweterek, bluzka biała całkiem gładka bez dekoltu i bez kolnierzyka czy biała z czarnym kolnierzykiem i sznurkami ? buty płaskie czarne zapinane na kostce, z makijazu tylko podkład i ciutka tuszu. Paznokcie mam żelowe ale bardzo dyskretne, z włosami mam problem bo mam kedzierzawe, w rozpuszczonych będzie szopa, myślałam żeby zrobić delikatne fale albo wyprostować i spiąć w kitkę, moge zrobic tez kitke z takich poczepranych, biżuterii nie przewiduje. Będzie ok?

Gość gość
Autorka ma trochę racji - wrażenie też się liczy. Jakby przyszła w ostrym mejkapie, z długimi pazurami to myślisz, ze brzmiałaby wiarygodnie, że jednak gotowała? Dodatkowo chodzi też o samopoczucie - autorka będzie pewniejsza siebie jak będzie wiedziała, że jej strój na pewno jest na miejscu. Też myślę, że makijaż delikatny (ciutkę oko podkreślone maskarą, coś tam wyrównane ewentualnie), paznokcie obojętne byle nie rzucające się w oczy, włosy upięte. Kolory ubrań stonowane (granat, grafit, popiel - politycy takie ubierają bo to podobno podnosi wiarygodność). Jeśli obcas to myślę, że max 3-4cm, spódnica do kolana bądź spodnie, biała/jasna bluzka+żakiet. Biżuteria może być, ale też delikatna, nie przyciągająca wzroku. x W ogóle śmieszne argumenty męża - bo nigdzie nie jest napisane, że kobieta ma z****** obowiązek gotować obiad. Ale to już mniejsza.

Gość gość
On wymyśla teraz cuda niewidy bo nie chce żeby tylko z jego winy bylo, a nie ma mi nic do zarzucenia, normalnie zajmuje się domem i dziećmi, seksu nie unikalam, wręcz przeciwnie, pracuje, byłam bardzo dobra żona i nie miał zamiaru mnie zostawiać bo mu było ze mną dobrze, to ja go zostawiłam jak odkryłam że oprócz mnie obskakuje jeszcze 3 panie

Gość gość
A sznureczki przy koszuli z kołnierzem jakieś bardzo widoczne? To lepiej chyba tę bez kołnierzyka wziąć. Ogólnie myślę, że spoko ubiór. Argumenty naprawdę śmieszne - dbanie o dom to obowiązek i męża i żony. Konkretna z Ciebie babka to myslę, że dasz radę i OK będzie :) Powodzenia

Gość gość
Takie wiszące przy kolnierzyku