Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiepski j***czinio

Jestem kiepski w łóżku, pomóżcie

Polecane posty

Gość kiepski j***czinio

Jestem kiepski w łóżku, pomóżcie

Gość gość
Mam dziewczynę, parę miesięcy temu zdecydowaliśmy się współżyć, ale nie sprawia mi to większej przyjemności, bo mam w związku z tym wielkie kompleksy, nie potrafię się kochać, szybko dochodzę, stresuję się przed każdym zbliżeniem i nie zadowalam dziewczyny jak powinienem, choć ona twierdzi inaczej, ale ja wiem jaka jest prawda. Seks trwa bardzo krótko, chyba, że się wcześniej masturbuję, ale pózniej jest wtedy problem z erekcją. Nie bardzo wiem, co w związku z tym robić bo jestem w tym temacie beznadziejny, dlatego nieraz unikam seksu bo nie chcę się pogrążać. Są faceci, którzy potrafią kobietę zadowolić, doprowadzić do orgazmu, skąd oni tą "umiejętność" posiadają? Jest dla mnie nadzieja jakaś?

Gość gość
Ćwiczenie czyni mistrzem, więc ćwicz

Gość gość
moze z chlopakami sprobujesz?

Gość pmarkotka
Wiesz co CI powiem nie jestes kiepski twoja partnerka jest do niczego Bo to od niej tez duzo zalezy jak wasze pozycie sie powiedzie znam to z autopsji Mój ex to samo mówil ..Tak do dowartosciowalam ze teraz bzyka co pobadnie

Gość gość
Dużo ćwiczymy w samotności. No ale jak masz mniej niż 40 lat i nie możesz więcej niż raz to masz problem. To nienaturalne. Chociaż ja bym się bardzo nie martwił jak laska chce się ruch** Są takie które dochodzą bardzo szybko.

Gość gość
Całe szczęście że mój partnernie jest taki. U mnie byś długo nie zagrzał miejsca. Przepędziłabym cię po pierwszej próbie.

Gość aleks41
Problemy w łóżku często przenoszą się na problemy w związku. Lepiej dbać o siebie, zdrowo się odżywiać i uprawiać trochę sportu. Jakiś dodatkowy suplement diety poprawiający kondycję seksualną też może być pomocny. Ważne żeby miał dobrze zbilansowany skład.

Gość gość
facet kiepski w lozku to porazka , a jeszcze jak unika sexu , nie chcialabym takiego faceta

Gość gość
Chętne ci pomogę. Przyprowadź partnerkę wyrzeczeń cię w tych trudnych dla ciebie chwilach

Gość ~Garry
Permen King faktycznie będzie dla Ciebie ok - bazuje przede wszystkim na naturalnych składnikach i zawiera dużą dawkę l-argininy. A tak w ogóle, to do seksu podchodź na luzie, zwłaszcza, że panna mówi, że jest ok ;)

Gość gość
Ja tez uwązam, że w takiej sytuacji o jakiej piszesz, to zastosowanie iqman jest najlepszym z możliwych rozwiązań...

Gość gość
Moim zdaniem IQman to najlepszych środke na popraweę erekcji, zarówno pod względem skutecznosci jak i czasu działania jaki można zastosować