Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraston

Jak wybrać kamerę sportową?

Polecane posty

Gość kraston

Chciałbym kupić sportową kamerą. Średnio jednak mnie zadowala jakość go pro. Możecie coś jeszcze polecić?

Gość gość
Lamax x10 i SJcam SJ7 wypadają zwłaszcza w 4k lepiej od gopro, w słabszym oświetleniu też wychodzi ich przewaga. A cena jak niższa...

Gość gość
Sony ma całkiem fajne action camy. niezłe ceny widziałem w matrix media i z całkiem długą gwarancją.

Gość gość
W sumie dokładnie o niej myślałem. Może mi się jeszcze uda zamówić przed majówką.Muszę sprawdzić konto oszczędnościowe:)

Gość gość
W sumnie mnie też by się taka kamera przydała. Trochę jeszcze po górach na rowerze i fajnie byłoby takie filmiki co jakiś czas wrzucać, żeby znajmoi też się mogli tymi widokami nacieszyć:)

Gość Saxtion
Fajnie na pewno byłoby, gdyby nagrania były w 4k. to jednak naprawdę swietnie wygląda potem na dużych telewizorach. Mnie w oko wpadła oczywyście action cam z sony, bo świetną jakość obrazy i sporo wytrzyma. Chyba wiedziałem ją w matrixmedia. Muszę jeszcze poszukąc.

Gość bromer
tak, w matrixmedia mają kilka modeli, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie. Moim zdaniem warto przy okazji wziąć dłuższą gwarancje. No wiecie, tak na wszelki wypadek;)

Gość Saxtion
przezorny zawsze ubezpieczony. ja pewnie sobie tę dłuższą gwarancję wezmę, a i zapewne skorzystam też z rat, bo ostatnio mnie inne wydatki zdziesiątkowały, a kamery potrzebuję na już. Na szczęście matrixmedia idzie ludziom na ręke i ma fajne umowy podpisane z bankami.