Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość MisiaBK

Komunia Święta i dwa zaproszenia

Polecane posty

Gość MisiaBK

Witam, proszę o opinie. Mój mąż a zarazem ojciec chrzestny został zaproszony słownie na Komunie Świętą już w kwietniu 2016 a w listopadzie 2016 pocztą jako zaproszenie.Komunia ma się odbyć w maju w Anglii tego roku . Potwierdzilismy przyjazd a kuzyn zarezerwował miejsca hotelowe.W lutym mąż otrzymał zaproszenie na Komunie u kolegi ( tam również jest chrzestnym). Dla mnie było jasne że jedziemy do tego który był pierwszy z zaproszeniem.Ponieważ mąż był trochę niezadowolony więc poszłam mu na rękę że ja zostanę z w Polsce z synem a mąż poleci sam do Anglii.Mój kuzyn zrozumiał sprawę i przyjął do wiadomości ze mąż będzie z córką ponieważ ja zostanę na drugiej Komuni.I tak do wczoraj.Maz miał okazję powiedzieć swojemu koledze jak sprawa się ma ale tego nie zrobił. Chłopak o niczym nie wie.A do tego mąż mi oświadczył że on do niego pojedzie a ja polecę do Anglii ponieważ to jest jego przyjaciel i dla niego on tak musi postąpić. Czyli zmienić zdanie.Napisałam do tego kolegi smsa ale w odpowiedzi otrzymałam: że mąż przy Chrzcie obiecał że będzie na Komunie. Więc pytam: a jak on myśli :co maz obiecał tamtego dziecku. Nikt z nas nie potrzebuje być w takiej sytuacji. Dla mnie słowo więcej warte od pieniądza.Powinien jechać do Anglii. Proszę o opinie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować