Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komunia jaki prezent

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra ma komunie. Co kupic jej na prezent lub ile dac pieniedzy? Mam 26 lat . ile wogole dają na komunie teraz? Tylko nie piszcie 500-600 vzy 1000 zl bo na wesele u nas. W łódzkim daja 400-500 zl jakie sa preferowane prezenty ?

Pieniadze i pamiatka komunijna! Ile? To juz zalezy od Twojej kieszeni. Rodzice bardzo czesto odkladaja dzieciom kase, wiec to najlepszy prezent.

Gość Marinta
Obrazki na pierwszą komunię świętą znajdziecie na http://www.swietymarek.com/obrazki-pierwsza-komunia-swieta.html . Uważam, że takie pamiątki są najlepsze, więc warto rozejrzeć się w ich ofercie. Można tam znaleźć również różnego rodzaju srebrne krzyżyki, czy też medaliki.

Gość gość
Jesli prezent, to na przykład zegarek będzie w porzadku moim zdaniem. Jak nie znasz fajnej stronki z zegarkami, to polecam bardzo e-zegarki.pl

Witajcie!  Co prawda w doborze prezentu na Komunię nie pomożemy, ale.. w ubraniu się na tą uroczystość jak najbardziej :) Jeżeli poszukujecie koszul, marynarek dla swoich facetów na zbliżające się Komunie to śmiało wpadajcie do nas! Jesteśmy internetowym sklepem z odzieżą męską - OMBRE. O męskiej garderobie wiemy wszystko! :D Oferowane przez nas produkty są w atrakcyjnych cenach, a co najważniejsze mają świetną jakość  Wpadajcie do nas na rozeznanie ->www.Ombre.pl  W razie jakichkolwiek pytań służymy pomocą  :)

Gość gość
A może jakiś fajny aparat kompaktowy? Wiem, że są w miarę tanie Lumixy. Super sprawa :)