Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to dobrze, że większości normalnych ludzi nie ma na tej kafeterii

Polecane posty

Gość gość

Normalni ludzi czas spędzają inaczej

Gość gość
Tak, to dobrze... Tutaj siedzą pyszni, wyniośli ludzie w większości bez zasad i moralności

Gość gość
No jeszcze by tego brakowało, żeby nienormalni chodzili po ulicach!

Gość gość
14:03 Dokładnie. Jestem takiego samego zdania.

Gość gość
Jak to nas nie ma? Jesteśmy!

Gość gość
Od 3 dni zaglądam na kafeterię, nigdy wcześniej nie wchodziłam tutaj, ale nie moglam zsanac i z nudow. Mam wiekszego dola niz mialam, bo jak widze, to swiat jest okropny, zdrady, seks, nienawisc. To dominuje na kafe. Po co to czytac i zasmiecac swoje zycie cudzymi brudami.

Gość gość
Te historie to w większości fikcja literacka trolli.

Gość gość
ludzie tylko wyglądają na normalnych, gdyby trafili na kafeterię, to okazałoby się, że są tacy sami jak kafeteriusze

dziś twoje zycie to brudy!? zycie jest cudowne:)) jak sobie poscielisz tak sie wyspisz:)pretensje mozesz miec tylko do siebie:) ja uwazam ze kazdy sam sobie uklada zycie !

Gość gość
MMartha, jestes pewnie moderatorka

Gość gość
MMartha, nie lubie, jak ktos odwraca kota ogonem. Przeciez wiesz dobrze ilu popranych ludzi, przeroznego rodzaju zboczencow pisze na tym portalu. Cuuudowne zyycie... jak sie to czyta, to zycie ludzkie nie jest takie cuuudowne, tylko byle jakie. Rozumiem jakies problemy, milosci itp, ale wiesz dobrze ile jest tekstow zlych, wiec nie udawaj.

Gość gość
Ktoś kto pracuje i ma ciekawe życie osobiste i o czym rozmawiać z partnerem /partnerka czy mężem czy żona to nie siedzi na forum. Wystarczy przeczytać tytuły tematów i juz wiadomo kto to pisze.

Gość gość
Ja znam 3 osoby, które tu piszą. Koleżanka z pracy pisze na dziale o macierzyństwie i nawet się z tym nie kryje. Dwie pozostałe osoby nigdy się do tego nie przyznają.

Gość gość
Wspieralam pewną osobę w dziale Diety przez pół roku. Tu na Uczuciowym poznałam pewną dziewczynę i znajomość kontynuujemy poza kafe. Mam swoje udane życie osobiste i zawodowe, ale lubię pomagać ludziom. Zauważam innych wokół siebie, stąd wpadam czasem na różne fora, by wesprzeć, pocieszyć, napisać dobre słowo. Może niewiele, ale zawsze coś..