Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komunia św w przyszłym roku ale przygotowania juz teraz

Polecane posty

Gość gość

mam spora rodzine i mąz , chcemy zaprosic wszytskich ale wyszło nam 90 osób . Restauracje mamy zarezerwowana na przyszły rok . Niedawno dzwoniła włacicielka restaur i pytała czy potwierdzamy ilosc osób bo jest bedzie np 40 osób to ona przygotuje dwie komunie . Maz jak usłyszał to sie oburzył ze nie bedzie dwóch imprez w jednym lokalu i postanowil ze zaprosimy te 90osób choc myslelismy o zmiejszeniu liczby gosci . cena za osobe to 160 zł .

Gość gość
To chyba prowo

Gość gość
marne prowo

Gość gość
Debil

Gość gość
to nie jest prowo . Jestem zła na męza ze chce wydac tyle kasy na komunie . Ale twierdzi ze ma jedno dziecko i mu sie należy .

Gość gość
Za taka kasę to sie robi wesele.

Gość gość
no wiem i tłumaczyałam to męzowi a on sie dalej upiera ze ma jedno dziecko . Tylko po co mi na komunii ciotka z która zamieniam dwa słowa : dzien dobry . Cena 160 zł za osobe bo to ekskluzywna restauracja .

Gość milexica
Niestety tak to jest. Myśmy salę również rok wcześniej zamawiali, teraz okazuje się, że będą problemy z meblami. Szukam więc jakiegoś rozwiązania i znalazłam firmę Movement. Powiem jednak, że nie wiem czy wynajem mebli eventowych to dobry pomysł. Rzućcie okiem http://movement.com.pl/meble-eventowe/ warto? A może ktoś korzystał z ich usług?

Gość gość
Jeśli potrzebujesz ciekawego lokalu w przystępnej cenie na organizację chrzcin dziecka, polecam zajrzeć tutaj http://chrzcinyikomunie.pl/ Znajdziesz tutaj wiele przydatnych informacji w szybki i łatwy sposób począwszy od wyboru lokalu po porównanie cen, menu itp.