Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
odrukarnia

Podnieca mnie strasznie moja dziewczyna,że ciągle myślę o seksie z nią i jestem

Polecane posty

Nie chce tutaj krytyki,ponieważ liczę na to,że ktoś z otoczenia oceni ta sytuacje czy to normalne czy może pora wybrać się do lekarza. A więc tak... Bylem z dziewczyną 5 lat i nie czułem nigdy takiego cudownego uczucia jak teraz do mojej obecnej partnerki z którą jestem 5 miesięcy. Z byłą bardzo zaskoczony to robilismy, ogólnie mało rozmawialiśmy i w całokształtu było zupełnie inaczej a wręcz fatalnie... Z obecną dziewczyna tak jak mówiłem wyżej jestem 5 miesięcy,już na 1 spotkaniu naszym uprawialismy seks,tak nas do siebie ciągnęło. .. Jest mi z nią cudownie i w życiu i w łóżku, naprawdę wspaniała dziewczyna,kktóra zaskoczyła mnie swoim mądrym i odpowiedzialnym podejściem do życia a ma prawie 20 lat i myśli nieraz lepiej niż nie jedna 30 latka. Jest ode mnie młodsza o 8 lat i nie wiem czy to to mnie tak nakręca na nią, że wariuje jak jej nie ma obok mnie,jak się nie widzimy,ale też wariuje przy niej i to juz na maksa.. Bardzo ja kocham. Wczoraj było tak ze pisaliśmy tak ogólnie co robi itd.. a ja straszna ochotę na nią miałem i mi tak stał... Wiem ze to nie jest zauroczenie,tto jest poprostu miłość prawdziwa,ponieważ moja dziewczyna ma trochę problemów dość poważnych pi wcześniejszym związku o których mi powiedziała,ale zaakceptował to mimo iż każdy mówi zostaw ja to nie jest dziewczyna dla ciebie... Nie potrafię o niej zapomnieć czy ja zostawić przez chwile się wahałem czy jej nie zostawić ale nie umiem,jest mi z nią bardzo dobrze i w łóżku i w związku w byciu razem.. Mam straszna ochotę ja rozdziewiczyc w pupe bo nigdy tego tam nie robiła, mówiła ze by chciała ale boi się, raz próbowaliśmy ale mówiła ze jej strasznie gorąco nwm może nie była rozluźnia tez i zestresowana i chciała kończyć juz a ja jeszcze bardziej ale mnie prosiła i odpuściłem,ale z wielkim trudem.. Wczoraj rozmawialiśmy i mówię do niej tak "Mam ochotę cie zgwałcic i rozdziewiczyc w pupe i nie odpuszczę przyszykuj sie " a ona "łatwo nie będzie mam dużo siły i będę się wyrywala". Mam cholerne ochotę na nią i żeby ją dosłownie zerrznac w tylek tez. Co wy o tym myslicie czy to normalne??!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować