Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartuszewski

Pomoc w promowaniu firmy

Polecane posty

Gość Bartuszewski

Hej, moja firma (branża metalowa płoty itp.) ostatnio trochę podupadła, nie bardzo się ogarniam jak ją można promować w necie. Mam kilka pomysłów ale chciałbym żeby się tym zajął jakiś specjalista. Macie z tym jakiś doświadczenie? Bo ja zielony w tym temacie

Gość Adrian756
siemka :) ja wiem, że mój tata to korzysta z https://wykreowani.pl/ i bardzo sobie chwali współpracę z nimi. warto wejść na stronę, trochę poczytać i myślę, że jak poprosisz o rozmowę, to Ci wszystko wyjaśnią i zaproponują jakieś ciekawe rozwiązanie. :)

Gość Wermar90
Adrian, możesz powiedzieć więcej na temat Wykreowanych ? Bo słyszałam dobre opinie, ale nie miałam możlwości porozmawiać z kimś, kto miał z nimi do czynienia. Jakbyś mógł zapytać taty i odpowiedzieć to byłabym wdzięczna. Fajnie jest mieć wiadomosci z pierwszej ręki, a właśnie też się zastanawiam nad promocją w internecie mojego salonu kosmetycznego :)

Gość Adrian756
ogólnie to jest tak, że umawiasz się z nimi i mówisz, na czym Ci najbardziej zależy. wiem, że mojego tate interesowało wszystko w dużej skali, więc Wykrowani stworzyli mu przejrzystą stronę WWW, zadbali o jej pozycjonowanie (czyli, ze jak ktos szuka danego produktu, to wieksza szansa, ze znajdzie go u nas). Działają też w takiej gałęzi reklamy jak linki sponsorowane, czy nawet social media (pomogli w ogarnięciu strony na fejsie), więc ogólnie full wypas. Wiem, ze jest zadowolony z ich usług bardzo i z jakości kontaktu.

Gość Kubsonow
Ja powiem tak, nie znam się na tym i interesowały mnie proste rzeczy takie jak pozycjonowanie strony i to zostało zrobione. Dobry kontakt z firmą i nawet sprzedali kilka patentów jak sobie lepiej radzić w sieci. Także wykreowani jak dla mnie pozytywnie zrobili swoją robotę.

Gość Bartuszewski
Idąc za waszymi poradami skontaktowałem się z nimi no i oferta wygląda całkiem ciekawie, nawet finansowo nie jest źle. Zobaczymy co chłopaki zdziałają i czy to w ogóle coś da. Jak na razie podoba mi się ta umowa na czas nieokreślony, jak mi się nie spodoba to zrezygnuje. Ale wszystko mi wytłumaczyli i jak będzie tak jak mówili, to spoko. Dzięki za pomoc

Gość Gorgollll
tak przy okazji to jeszcze mozesz pomyśleć o efektach wow promując firmę. zerknij w wolnej chwili na strone http://www.visualimage.pl/