Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile czasu najdłużej byliście w związku

Polecane posty

Gość gość

i co spowodowało jego zakończenie ?

Gość gość
rok i 2 miesiace. zaczal sie znecać seksualnie nade mna.

Gość gość
w żadnym nie byłem

Gość gość
Związek ponad 10 lat dwoje dzieci , najlepsza przyjaciółka dała dupy mojemu M odszedł zostawił mnie z niczym z dziećmi dla niej i jej dzieci , teraz jestem w nowym związku 3 lata wielka miłość i też klapa rozstaje się wojna o dzieci i różnice w metodzie wychowania

Gość gość
Najdłuższy związek trwał 6 lat, z czego 3 jako małżeństwo. Powód- mąż ciągle zwlekał ze staraniem się o dziecko, mimo że przed ślubem zaklinał się, że kiedyś chce mieć dzieci. jak to mówił, jak "się dorobimy". dorobiliśmy sie, oboje mielismy dobre prace, mieszkanie, oszczędności, a on ciągle wymyślał jakie powody...wreszcie, w 2016, powiedział, że "chce uzyć jeszcze zycia zanim będą dzieci a tak w ogóle to już chyba za wygodnie mu bez nich i możemy to przemysleć". złamał mi serce, poczulam sie oszukana. rozwiedlismy się niedawno. Jestem sama, kolega z pracy się mną troszkę interesuje ale na razie nie jestem gotowa na nowe związki, z drugiej strony wiem ze nie młodnieję, a chcialabym mieć kiedys dziecko ,no i idelanie to przed 40-stką! :( :(

Gość gość
u mnie najdłuższy związek z kobietą to 2,5 roku. Potem idą nudy, wszystko o sobie wiemy i nie ma o czym rozmawiać.