Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie szukac sprzatania w Londynie

Polecane posty

Gość gość

Przyjechalam niedawno do chlopaka i chcialabym sobie dorobic. Ile bierze sie za godzine?

szukaj sprzatania w pakolskich biurowcach, myj po nich kible obsrane jak prawdziwy polak w anglii.

Gość gość
Tam nie moge szukac, bo nie znam angielskiego :-( Wolalabym gdzies po domach

Gość MLXIII
nie wiem, jak teraz jest w Londynie ale kilka lat temu wykorzystanie Polek było potwornie wredne w hotelach londyńskich i tak zwany Boss , CZYLI właściciel hotelu za pomocą własnej strony internetowej zwabiał dziewczyny do swojego hotelu lub kilku hoteli , jak pamiętam to w Londynie spora część dzielnicy pod nazwą Hamerstwitch lub jakoś tak pod pod podobną nazwą to tylko hotele i hotele a większość została wykupione za marne 'centy' przez 'ARABUSÓW' , żony Polki a widać po Polkach , że arabusy się znęcają na Polkach dokładnie i Polka sobie wymyśliła, że będzie żyć jak w malinach i faktycznie żyje w malinach i co chwilę ma twarz fioletową , jak życie w śliwach i usługuje arabusowi i robi wszystko aby nie bił a ARABUS w Londynie BUDUJE hotel za hotelem w Londynie , zatrudnia Polkę do sprzątania w hotelu i umawia się z Polką, że tu ma być błysk wszędzie, Polka się stara i wyciera wszystkie kurze i po trzech dniach wpada ARAB z cygarem i rzuca popiół z cygara na podłogę i oznajmia Polce, że tu jest brud i syf na podłodze , wypad kobieto, tu już nie pracujesz, jutro przyjdzie do pracy następna Polka, która ten syf i brud pozbiera .

Gość gość
00:47 dzieki za twoj komentarz, nie wiedzialam ze tak jest :-(

Gość MLXIII
Aja jestem starym debilem - elektrykiem. Wszędzie byłem, wszystko wiem i na wszystkim się znam :P. x Załatwcie mi pracę za 6000 na rękę, bo nikt nie chce mi takiej dać.

Gość gość
To teraz juz wiesz - nie masz tu po co przyjezdzac!

Gość gość
gość dziś Po co słuchasz głupiego k****a, który z Polski nosa nie wyściubił ? Raz pojechał pracować w Niemczech, to im pół zakładu spalił (przez przypadek :P ).

Gość MLXIII
gość dziś jest gorzej niż tu przedstawiłem , rozmawiałem w ukryciu z naszymi dziewczynami po polsku , Ona , żona ARABUSA , liczyła na inny świat , urodziła jemu dziecko , to nie są żarty , piękna dziewczyna z Polski , blondynka długowłosa bez zębów , wybił jej wszystkie zęby a twarz sina i oczy fioletowe , kilka minut rozmowy poświęciła zanim wrócił ARAB do domu a przed dzieckiem padł na kolana , dziecko kolorowe , ARAB płacił za robotę, oszukiwał ale płacił , widział to w naszych oczach Polaków, że jeżeli nie zapłaci za robotę to spalimy ten jego hotel , Danusia , piękna dziewczyna , szkoda Jej dla bydlaka ale nie chciała Polaka , szukała bogatego aby Ją prał i mordował , takie są Polki , za pieniądze skazują się nawet na zamordowanie

Gość gość
Debil znowu leków nie wziął i mu się bzdura, że w Anglii z kimś rozmawia :P.

Gość MLXIII
gość dziś Debil znowu leków nie wziął i mu się bzdura, że w Anglii z kimś rozmawia jezyk.gif . x pakuję do bagażnika mojego auta sporo mierników do pomiaru napięć i prądów, zabieram spawarkę MIG/MAG , przetłumaczone na język angielski i niemiecki mam moje uprawnienia energetyczne powyżej 1kV oraz uprawnienia na śmiganiem wózkiem widłowym oraz zgodę od lekarzy na badania psychotechniczne i zgodę na pracę powyżej 3 m wysokości , mam to wszystko przetłumaczone , czy jedziesz ze mną , czy nadal mnie krytykujesz i uważasz za debila nie przedstawiając się tu na forum ? a mam propozycję bardzo dobrej pracy z moimi uprawnieniami

Gość MLXIII
ciekawi mnie jedno od wielu lat , dlaczego osoba z tego FORUM posiada na mój temat bardzo dużo wiedzy i czy ma prawo aby wobec mnie tę wiedzę wykorzystywać prawnie , powiedzmy jako 'modka' albo 'adminka ' tego forum , czy ten temat NIE powinien ZOSTAĆ sprawdzony przez ADMINA WP ? KTO TU MNIE ŚLEDZI NA FORUM i komu na tym zależy ?

Gość gość
Bo cie kUrwa nie lubię :P ! Np. teraz ŁŻESZ JAK PIES, strasząc niepotrzebnie biedną dziewczynę. Byłeś gównem, jesteś i gównem zdechniesz. Zapłać zaległe alimenty przygłupie. Ps. Już raz pojechałeś do Niemiec i cudem uratowali zakład przed twoją głupotą. Kogo teraz chcesz narazić na koszt zatrudnienia kretyna ?

Gość MLXIII
gość dziś Bo cie k**wa nie lubię jezyk.gif ! Np. teraz ŁŻESZ JAK PIES, strasząc niepotrzebnie biedną dziewczynę. Byłeś gównem, jesteś i gównem zdechniesz. Zapłać zaległe alimenty przygłupie. xx nadal nie wiem kim jesteś i dlaczego mnie obrażasz ? nie musisz mnie lubić , możesz na mnie spoko nawet nasrać ale chiałbym wiedzieć z kim mam do czynienia , komu szablę albo rękawicę rzucić do pojedynku , oczywiście masz prawo aby mnie nawet zabić i dorżnąć w czasie pojedynku ale przed kim się bronię , czy przed kobietą ? jeżeli sobie życzysz aby 'R' wyjechał za granicę Polski to nie ma sprawy ale przypominam, że są potrzebne podpisy rodziców w urzędzie , generalnie , jako 'modka' tego forum znasz do mnie namiary, więc namawiam do rozmowy i chciałbym wiedzieć , czy matka 'R' nadal żyje , czy przebywa w szpitalu na psychicznych ? jeżeli mnie nie powiesz prawdy to mam swoje źródła , dowiem się wszystko o Tobie i na temat 'A' ale dalsze uchylanie się na ten temat tylko pogorszy Twoją sytuację Urszulo B , czy jasne ?

Gość gość
Jasne dla wszystkich, że jesteś zdrowo pi_rdolnięty :P.

Gość MLXIII
poproszę o potwierdzenie, czy ponownie kwota alimentów na dziecko 1000 PLN już została zaksięgowana od komornika na Twoim koncie bankowym za miesiąc maj 2017 ?