Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedze i placze,a raczej wyje... zycie jest okrutne... moj czas mija...

Polecane posty

Gość gość

A czytajac jeszcze tutaj niektorych mozna sie bardziej zalamac,nie wytrzymuje juz psychocznie,nia mam juz sily,i tak juz silna bylam caly czas samotnie przez zycie...

Gość gość
Głowa do góry już niedługo będzie jeszcze gorzej . Nie chce cie martwić ale masz tak prz'es'rane jak żaden człowiek na tej ziemi nic tylko sobie trumnę już szykować bo i tak wiele ci zostało .

Gość gość
Ten komentarz nademną pisala jaka chora osoba. Autorko, dlaczego uwazasz, ze Twoj czas mija, czy chodzi Ci o wiek?

Gość gość
I tak kazdy zdechnie wiec to co tu robimy nie ma najmniiszego sensu

Gość gość
Jestem po 30stce nie mma nikogo sama musze sobie radzic,za granica sama,odcielam sie od znajomych urwalam kontakt bo falszywi byli,niby tak lepiej,ale jestem calkiem sama nie mam absolutnie nikogo tylko rodzine w Polsce,ale tez stosunki niezbyt dobre,mama nie wiem jak dlugo pozyje,bo zachorowala... nie mam ani meza,ani faceta,ani dziecka,nikogo sama jak palec ... stoje w miejscu i nie mam juz sil,a i wczesniej zycie tez nie bylo dla mnie lekkie,juz po prostu wysiadam nie daje rady,naprawde,zbyt trudne to dla mnie,a i nie mam nikogo kto pocieszy,doda sil,dobre slowo,wesprze...

Gość gość
Autorko, szkoda mi Ciebie, ale Cię pocieszę ;) myslisz, ze te ktore przez ten caly czas mialy meza, partnera, dzieci sa szczesliwsze od Ciebie. Niekoniecznie. Pomysl, ze one musza sie czesto uzerac z tymi mezczyznami, oni tez zdradzaja. Wiele kobiet siedzi w nieszczesliwych zwiazkach. Kazdy mysli ze temu drugiemu jest lepiej, a to tylko pozory. Kazdemu mija czas, kobiecie ktora 20 lat byla wierna mezczyznie, a teraz dowiedziala sie ze on ja zdradza, tez ma takie poczucie, jak Ty. A nawet taka kobieta, ktora ma kochanego meza, ona tez jest przerazona ze jej czas mija, bo tak fajnie byloby byc adorowana przez innych mezczyzn. Zycie jest straszne, to prawda. Nic na sile i tak wszystko sie skonczy. Nie smuc sie. To ma glebszy sens, taki duchowy. Faceci w wiekszosci sa nic nie warci. Rzadko mozna spotkac naprawde wspanialego i tak wiekszosc kobietek ma takich okropniakow.

Gość gość
Zawsze tak bardzo szukalam milosci,pragnelam,ale nigdy nie znalazlam,jak juz to tylko mnie wykorzystano i to wszystko,albo odrzucano...a ja chcialam byc kochana i tyle lat mija i nic ... Moje kolezanki juz prawie kazda mezatka,dzieci,a ja jak bylam sama w zyciu,i tak nadal jestem ...

Gość gość
Wiesz, takie kobiety podobaja sie mezczyznom ok 50 lat. I to nieprawda, ze sa zaniedbani. Poznalam takiego i az sie zdziwilam, ze w tym wieku, a taki meski, zadbany. Czesto to mezczyzni bardzo inteligentni, wspaniali kochankowie. Nie wszyscy, ale Ty, jak juz ;), to rozgladaj sie za takimi zadbanymi. Sa bardzo troskliwi i bardzo podobaja im sie kobiety po 30 r z. Ci po 30 ce nie sa tacy wspaniali. Wiek uczy pokory. Nie przejmuj sie, 30 pare lat to jeszcze nie czas na przemijanie, to jeszcze mlodosc. Otworz oczy, a kogos poznasz. Nawet nie wiesz kiedy poznasz wreszcie te polowke, zobaczysz.

Gość gość
Dziekuje Ci za mile slowa,rzadko slysze cos wspierajacego,milego ...

Gość gość
A gdzie chodzic by takich poznac? bo ja prawie w ogole juz nie wychodze,tylko do sklepu i to wszystko.

Gość gość
A poza praca, gdzies wychodzisz? Moze zapisz sie na, czy ja wiem, kursy, jakis taniec towarzyski. Porzadni mezczyzni, nie przesiaduja w knajpach, tylko w bardziej kulturalnych miejscach. Nie szukaj jednak na sile, bo to przychodzi nagle, ale musisz poznawac, wychodzic.

Gość gość
gość dziś ciesze sie, ze moge choc troche Ci pomoc :)

Gość RIPOSTA KOBIET OKOZAOKO
"Faceci w wiekszosci sa nic nie warci." x no i musiała dopierdolić. a zatem zdychajcie sobie baby jak takie z was mizoandryczki :D

Gość gość
Nie wychodze nigdzie,bo nawet nie mam z kim ... A samej glupio... tylko do sklepu na zakupy,

Gość gość
Spać do c***a!

Gość pole wymagane załatane
dzięki Bogu czas ci mija babo bo byś s**********a życie jakiemuś facetowi, tak jak to robi każda kobieta.

Gość gość
Ja potrafie bardzo kochac prawdziwie,ale nie wiem czy ktos chce ta milosc... Szukalam wczesniej,ale juz nie mam sily ... teraz siedze w domu ...

Gość gość
Ja wiem, ze to tak trudno samej, gdzies wychodzic, ale musisz. Najwazniejsze, zebys myslala o sobie dobrze, jestes jedyna taka na swiecie i ze jestes wyjatkowa ;) od razu Cie ktos odpowiedni zauwazy ;) moze chodz na wernisaze, kino, teatr, biblioteka, moze poszukaj jakis kosciolow chrzescijanskich, tam tez sa fajni mezczyzni. Najlepiej gdybys weszla do jakiejs grupy, np rozne zajecia typu lepienie w glinie ;)

Gość gość
Masz na mysli do kosciola na msze ?

Gość gość
Wiesz, ja wlasnie poznalam tego jedynego, ale w zborze chrzescijanskim. Tam wszyscy sie Toba interesuja, zapraszaja wszedzie, i mezczyzni sa super. Np Baptysci. To tylko pomysl do przemyslenia ;)

Gość gość
Ale Ja jestem za granica ...

Gość gość
jak tu cos takiego znale Tutaj wiekszosc niewierzaca,unikaja kosciola ...

Gość gość
Na mszy w kk to raczej nie ma szans ;)

Gość gość
Za robotę się weź s nie siedzisz i farmazony ciśniesz .

Gość gość
Wlasnie zagranica jest najwiecej takich koscilow innych niz katolicki. Napisz w jakim miescie jestes, a cos sie zobaczy ;)

Gość gość
granica Niemcy Luxemburg,ale nic tu nie widze jakis wspolnot koscielnych :(

Gość gość
Mam znajomego z tamtych okolic, podawiaduje sie troche. Tylko odwiedzaj ten watek, ja cos sprobuje znalezc ;)

Gość gość
Tylko Ja w zyciu realnym nie lubie sie nad soba uzalac,nigdy nie robie tego,zeby ktos widzial/slyszal,ale tutaj jakos lzej napisac co czuje,chyba wiesz co mam na mysli...

Gość gość
Nie i nie bardzo mnie już to obchodzi.

Gość gość
Ja tez nie lubie, wszyscy mysla, ze nie mam problemow :) tak, obcy ludzie Cie nie znaja, nie spotkasz ich, nie bedzie Ci glupio...