Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewictwo i prawictwo jest bardzo ważne po tym oceniamy człowieka!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

jak nie jest dziewicą to znaczy że się puściła

Gość gość
Nieprawda oceniamy po tym czy jest za Kaczyńskim lub Tuskiem

Gość gość
Niestety muszę przyznać rację. W pracy, kiedy się wydawało, że nigdy nie miałem dziewczyny (a się wydawało, przez ciągnięcie mnie za język - nie chwaliłem się) spotykałem się z szyderstwem i insynuacjami (że jestem pederastą)... Jeszcze z taką 100 kilową baryłą próbowano mnie swatać i napuszczano na mnie samotne matki...

Gość gość
A ty biedny idioto, wolałeś dalej sam trzepać konia :P.

Gość gość
19:03 - Nie mówię, że walę konia. Ale i tak hipotetycznie lepiej walić konia, niż z takim czymś ten teges...:p

Gość gość
gość dziś Przecież taka ofiara losu, jak 30-stoletni prawiczek nie ma szansy na związek z kobietą, ogólnie uznawaną za piękną/ładną. Wszystkie takie znane mi pierdoły weszły w związki z kobietami, których normalny mężczyzna nawet butem by nie dotknął (i nie chodzi mi wyłącznie o ich "urodę") :P.

Gość gość
19:19 - G****o prawda, bo teraz z kolei jestem w bliskiej relacji z atrakcyjną panną... Chodziło mi, iż tak lepiej walić konia niż być z byle kim

Gość gość
gość dziś ...teraz z kolei jestem w bliskiej relacji z atrakcyjną panną... x A świstak siedzi i zawija w te sreberka ... :P

Gość gość
19:26 - Bolą cię miernoto obleśna słowa prawdy, że normalny człowiek woli walenie konia, od czegoś takiego, jak ty. Niech ci zawiją. Do łba niech ci napcha, może będziesz miała małą namiastkę tego, jakbyś miała mózg. Skąd się takie tępe ryje biorą...?

Gość gość
Oczywiście ale tylko do pewnego wieku tak mniej więcej do 23lat. Później to już jest życie a nie zabawa i chodzenie za rączkę.

Gość gość
gość dziś Mnie byś i tak nie dostał pedale, bo jestem facetem :P. Dlatego wiem dobrze jak żyją takie życiowe popierdółki. Znałem przynajmniej pięciu. Żaden normalny nie był i wszyscy źle skończyli.

Gość gość
19:57-Sorry, wziąłem cię za kogo innego. Nie mierz wszystkich jedną miarą. Bez odbioru...