Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2567

Co zrobić jak dziewczyna powiedziała że traktuje Cię jak tylko kolege ?

Polecane posty

Gość gość2567

Witam . Poznałem fajną dziewczynę na której mi zależy poznałem ją nie dawno na imprezie jest inna niż wszystkie , i zależy mi na niej , ale powiedziała mi że traktuje mmie jako kolege nie wiem czy coś zrobiłem nie tak czy się pospieszyłem co zrobić ?

Gość gość
Za bardzo sie starasz i dajesz po sobie poznac, ze za nia gonisz. Byc moze powiedziala ci to aby cie sprawdzic, jak zareagujesz. Badz soba, badz naturalny, badz mily wobec niej ale bez przesady. Szanuj siebie i badz asertywny.

Gość gość
Musisz ją trochę poolewać i nie być na każde jej skinienie. Powinno pomóc. Poczytaj i pooglądaj filmy o friendzone :)

Gość gość
''jest inna niż wszystkie , i zależy mi na niej'' lecisz w zakochanie. nie dobrze. przypuszczam, ze jestes nowicjuszem, nigdy nie miales laski albo jestes zdesperowany i jeszcze piszez to w dziale uczuc. wyluzuj troche. zajmij sie swoim zyciem, rozwijaj hobby, inwestuj w siebie, rozwijaj wlasne poczucie wartosci nie opierajac sie na sukcesach z dziewczynami bo to plytkie. dziewczyny potrafia to wyczuc, maja swietna intuicje w tych sprawach. powiedziala ci tak bo widocznie jestes za grzeczny i uprzejmy przy niej. owszem dziewczyny chca szacunku i uwagi, ale bez przesady. to dlatego

Gość gość
23:42 O nie, tylko nie ten chłam dla jeleni. Żadne PUA, żaden friendzone. Stworzyli interes zeby doic biednych desperatow. To taka lichwa dla ubogich. Oferuja ci gruszki na wierzbie, myslisz ze chwyciles Boga za nogi, a pozniej budzisz sie z reka w nocniku bo musisz splacac.... tak jest z PUA. Oczaruja cie a pozniej sie oprzytomnisz ze tak naprawde zyles cudzym zyciem, udajac kogos innego. Serio ci mowie, bo prawdopodobnie bedziesz szukac porad i trafisz na takich znachorow. wszyscy przez to przechodzili, tylko jedni szybciej drudzy wolniej otrzasali sie z uludy.