Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga na grę sieciową League of Legends, zawiera wiadomości podprogowe.

Polecane posty

Gość gość

To jest wyjątkowo paskudna gra, uzależnia wiadomościami podprogowymi, w dodatku skonstruowana jest w taki sposób, że gracz musi swoje życie podporządkować tej grze, nie może np. wyłączyć się na kilka dni. Sprawdźcie, czy Wasi bliscy w to nie grają. Ta gra przejmuje kontrolę nad umysłem!!! Kiedy wreszcie rząd zajmie się problemem wiadomości podprogowych w grach? A może o to chodzi, może te gry to są testy na ile jest się w stanie w sposób zdalny przejąć kontrolę nad umysłem? Gracze wszelkich gier będą odbierać polecenia, które będą realizowane już nie tylko w świecie wirtualnym, a że to się udaje, pokazuje gra "Błękitny wieloryb", gdzie ludzie popełniają samobójstwa, bo takie dostali polecenie w grze. Serio, nikt nie widzi co się dzieje? To nie są urojenie, to poważne niebezpieczeństwo. Olejcie gry sieciowe, jak lubicie grać, nie grajcie przez internet, tylko kupcie sobie jakąś grę. Chrońcie bliskich!

Gość gość
Wszystkiegryuzalezniaja,spoleczenstwo jest juz tak zaslepione,ze kretes. Sam wiemze czarne gazowane to pozywka dla raka alenie raz pije :-O

Gość gość
Gry sieciowe to wielki eksperyment, tak nas bombardują wiadomościami podprogowymi, że za chwilę zrobimy wszystko. Już widać, że osoba grająca wybiera grę od rodziny -bo takie jest polecenie, wciąż odbiera komunikaty, że to gra jest najważniejsza. Nie wspominając już o drobniejszych poleceniach co kupować itd...

Gość gość
Chcesz zdobyć SKINY do League of Legends ? Czy też RP zdobyć ? W linku poniżej możesz: http://lolrp.pl/54474

Gość gość
Ups, moje dziecko w to gra i szczerze mówiąc to niepokoi mnie ilość czasu jaki ta gra zabiera,zero kontaktu z dzieckiem przez kilka godzin bo nie może zapauzowac :o