Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tajemnicza śmierć Magdaleny Żuk która wyskoczyla ze szpitalnego okna w Egipcie 2

Polecane posty

Gość gość
z forum gazety skopieowane: "Monika Z padla ofiara handlarzy zywym towarem to ta sama siatka ktora wspolkierowala corka Jana B muzyka slynnego polskiego zespolu rockowego LP Marcus w to syn dziennikarza gazety wyborczej oraz osobisty fryzjer zony przydenta Wroclawia - Rafala D. Marcus W. juz wczesniej byl zamieszany w morderstwo w Karpaczu w 2016 roku - sprawa Karoliny Kaczorowskiej która tez zostala zamordowana !!! Przypadkiem pojawia sie znowu Rutkowski - ten czlowiek jest zamieszany w ukrywanie dowodow i zamiatanie spraw pod dywan tak jak wykupy samochodow ktore najpierw kradli z a pozniej odzyskiwali - perpetum mobile Krzysztofa R. SBka patalacha. Monika znalzla sie w szpitalu w wyniku g****u jakiego dokonali wbrew jej woli odurzajac ja GHB ktorym Marcus dealuje po nocnych klubach . Swiadkiem w sprawie jest Ukrainka ktora opisala na swoim FB g**** na Monice w hotelu - posiadam zrzuty ekranu. g****u dokonali : rezydent oraz jego znajomi handlarze zywym towarem z Polski - to wlasnie ta trojka jest znajomymi Marcusa a Monika byla la nich tylko twoarem ktory mieli dostarczyc i wyprobowac - chodzi o zlamanie psychiki dziewczynie zaraz po przylocie by pozniej ja odsprzedac do haremow i domow publicznych - taki byl cel tej wycieczki. trzeja zwyrodnialc z Polski bioracy udzial w g****ie to : syn posła parlamentu Europejskiego mozna sprawdzic nagrania z wyjazdu Maciej S w ich srodowisku uznawany jest za goscia od brudnej roboty - jego tworczosc o mordowaniu kobiet jest dostepna w sieci Ci wszyscy ludzie ktorych wymienilem od rezydenta po Krzysztofa R biorą udzial w handlu zywym towarem"

Gość gość
Filmik imprezującego dziadka K.R. z młodą dziunią Kamilą, idealnie pokazał jak tego typu panienki się lansuja przy starszych panach co mają trochę więcej kasy i układów. Jak widać Kamilka nie wyciągnęła żadnej lekcji z Egiptu, gdzie pijąc sobie drinki z jakims arabem (jak nagle wczoraj oświadczyła) czegoś jej dosypano i o mało nie doszło do tragedii. No a K.R. udowodnił swój pełen profesjonalizm :D pijemy sobie drinki w samochodzie :D he he he

Gość gość
Też mi impreza w samochodzie, trzymajmy się tematu a nie róbmy z siebie Cebula 2. To moglobyc pozbywanie się stresu po tej relacji. Mi przed telewizorem było źle jak to słucham a co dopiero tam stać. Ktoś widzę chce odwrócić uwagę od złotych dzieci

Gość gość
Kamilka postawiona.. tak nas się robi w ciula ;-)

Gość gość
gość dziś Też mi impreza w samochodzie, trzymajmy się tematu a nie róbmy z siebie Cebula 2. To moglobyc pozbywanie się stresu po tej relacji. Mi przed telewizorem było źle jak to słucham a co dopiero tam stać. Ktoś widzę chce odwrócić uwagę od złotych dzieci xxx Jak ja jestem Cebula2, to ty głąb kapusty 1 :D ..."pozbycie się stresu po relacji" :D Kamilka była bardzo zestresowana przez cały program, rechotała, uśmiechała sie udzielając całego wywiadu i pozowała do kamerki ha ha ha

Gość gość
Ta cała Kamila, już w programie się poplątała w swoich relacjach. Najpierw powiedziała, że jej czegoś dosypano do drinka, w trakcie jak ona pare razy wyszła z baru (po co wychodziła pare razy, zostawiając drinka na stole?) Ale jest pewna ze jej coś dosypano, bo nagle miała po 1 drinku nogi z waty i jak wróciła do pokoju to na 2-3 minuty straciła przytomność. A jak reporter zapytał, czy zgłosiła to gdzieś i komuś? To odpowiedziała, że nie, bo w sumie nie była pewna czy jej czegoś dosypano :)

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=6OwZFUDFH1Y "Wklejam istotne posty, które znalazłem na forum pod artykułem dot filmu ze szpitala… Ja bym to sprawdził. LUDZIE !!! Na tym nagraniu ze szpital w Egipcie znajduje sie Kamil Cichosz ps „zloty”. To on dzwoni do Markusa w 30 sek rozmowy z Magda i to on byl chlopakiem Karoliny Kaczorowskiej !!! Polecial do Pragi a stamrad do Egiptu, do Polski wrocil rowniez przez Prage !!! na tym filmiku widać, że ten w kratę Kamil Cichosz ps ZŁOTY (dzwonił do Marcusa w trakcie rozmowy z M.Żuk) szprycuje ją czymś. Stąd jej zachowanie, bo jest non stop na dragach (dlatego mówila, że „oni tu mają różne sztuczki”). To nie Egipcjanie są winni, ale nasi dilerzy, POLACY. Dla jasnosci: Kamil Cichosz jest bylym „narzeczonym” Karoliny Kaczorowskiej zamordowanej w Karpaczu w styczniu 2016. Pytanie, czy Maciek Solczak tez był wtedy w Egipcie? I czy Kamil Cichosz dobijał M.Żuk, jak wypadła z okna szpitala w Hurgadzie? Wiemy, ze uciekł z Egiptu przez Pragę Marcus Włodarski syn Artura Bicepsa Włodarskiego redaktora Gazety Wyborczej. Diler narkotykowy mafii dolnośląskiej handlujące prochami i żywym towarem. To nie jedyna jego ofiara. Był przyjacielem Kamila chłopaka modelki Karoliny Kaczorowskiej która rok temu popełniła ” samobójstwo” w Karpaczu potem została okradziona Z FILMIKU Z UCIECZKI W SZPITALU WIDAĆ W POWIĘKSZENIU JAK TEN CO JĄ GONI W KOSZULI W KRATKĘ COŚ JEJ WSTRZYKNĄŁ NASTĘPNIE BARDZO SZYBKO SCHOWAŁ COŚ DO KIESZENI. NAJGORSZE JEST TO NA KOŃCU ŻE TEN W BIAŁEJ KOSZULI SZARPIĄC SIĘ Z NIĄ UDERZA Z GŁÓWKI JĄ W GŁOWĘ PÓZNIEJ WYCIERA SIĘ Z KRWI A ONA WIDAĆ TO TYLKO W POWIĘKSZENIU MA ZAKRWAWIONĄ STRASZNIE BUZIĘ . PANIE RUTKOWSKI ZRÓB COŚ PAN. Cos mi sie wydaje ze zarowno Magda jak i wspominana tutaj Karolina Kaczorowska wpadly w szpony handlarzy narkotykow. Markus-chlopak Magdy oraz Kamil-partner Karoliny to dilerzy dragow. Dodatkowo obaj sie obrze znaja. Obaj mieli dziwny wplyw na swoje dziewczyny. Karolina sponsoruje Kamilowi i jego znajomym pobyt w Karpaczu gdzie popelnia samobojstwo, a po jej smierci ktos wynosi z mieszkania cenna bizuterie, ubrania i ponad 400 tys w gotowce uzywajac podrobionych kluczy. Magda sponsoruje wyjazd do Egiptu choc nie ma pieniedzy i musi pozyczac. Dlaczego nie pozyczyla na tanszy wyjazd do Grecji czy Bulgari?Byc moze smierc tych dwoch dziewczyn to splot nieszczesliwych i tragicznych wydarzen, a byc moze obie padly ofiarami grubszych interesow. Jezeli to drugie, to pytanie czy tylko one dwie??? Na nagraniu tel widac ze slowa „maciek solczak po ciebie leci” ja przerazaja. To miala byc grozba i ja dobic."

Gość gość
Jestem dziewczyną i bardzo przeraża mnie ta historia. Boję się

Gość gość
zeznania ludzi którzy byli w tym czasie gdy Magda była w hotelu polaków widzieli magde jak chodziła po ulicy upał jak cholera a ona od początku w tych samych dżinsach i koszulce zachowywała się dziwnie ponoć ściągała koszulkę chodziła w samym staniku ci z Hotelu ją ubierali i ściągali z ulicy wlazła na dach chciała chyba skoczyć powstrzymała ją obsługa hotelowa To co ją spotkało spotkało ją w tym właśnie Hotelu ! Można wnioskować z tego co ludzie opisywali ,po jej zachowaniu że tam była regularnie szprycowana jakimiś narkotykami ! Przeżyła jakąś traumę ! Dodatkowo byłą pod wpływem środków odurzających to mogło mieć wpływ na te jej zachowania w kierunku popełnienia samobójstwa.

Gość gość
Ten temat to lipa, oryginalny jest lepszy i istnieje nadal. -.-.-.---.---------x.---------.------------ Ten temat to lipa, oryginalny jest lepszy i istnieje nadal. Ten temat to lipa, oryginalny jest lepszy i istnieje nadal. Ten temat to lipa, oryginalny jest lepszy i istnieje nadal. Ten temat to lipa, oryginalny jest lepszy i istnieje nadal. Ten temat to lipa, oryginalny jest lepszy i istnieje nadal. Ten temat to lipa, oryginalny jest lepszy i istnieje nadal. Ten temat to lipa, oryginalny jest lepszy i istnieje nadal. Ten temat to lipa, oryginalny jest lepszy i istnieje nadal. Ten temat to lipa, oryginalny jest lepszy i istnieje nadal. Ten temat to lipa, oryginalny jest lepszy i istnieje nadal. Ten temat to lipa, oryginalny jest lepszy i istnieje nadal. Ten temat to lipa, oryginalny jest lepszy i istnieje nadal. Ten temat to lipa, oryginalny jest lepszy i istnieje nadal. Ten temat to lipa, oryginalny jest lepszy i istnieje nadal.

Gość gość
Ten Kamil Cichosz 2 tyg po smierci Karoliny juz wszedł w nowy zwiazek z jakas szara mysza

Gość gość
Zaczynam wierzyć w to że Rutkowski nie jest po stronie Magdy ale tej mafii i odwraca uwagę oraz sprząta ten proceder wraz z winnymi pod dywan.

Gość gość
temat istniejacy non stop sie zacina, wiec zaczelem ten w wypadku tamtem zostanie usuniety lub zas sie zablokuje

Gość gość
Macie cos o tym jak mówią w telewizji ze śmierć magdy i Karoliny jest powiązana?Dajcie link Plis Po podobno też siedzi w takich machlojach a TVN dalej robi z niej idiotke ciężko chorą na łeb Zobaczcie co stonoga mówi o politykach i policji I jak możecie dajcie wywiad mamy karoliny z dzisiaj

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=zmgz6P_PulY&app=desktop Zrobcie sobie screeny i porownajcie sobie korytarze. Pierwszy obraz pokazuje jak wjezdza na wozku. Potem akcja w holu korytarza,potem ucieczka Magdy i szamotanina wktorej sanitarusz bijje Magde w wyniku czego Magda nie ma sil juz stawiac oporu. Nastepny obraz pokazuje ,jak Magda juz po niby skoku z okna jedzie na wozku ,byc moze nmuz martwa do windy. Zwloki Magdy juz pod pzrescieradlem ,martwa jedzie przez ten sam korytarz ,na ktorym byla wczesniej energiczna i chciala uciec. Cala akcja od momentu wjazdu Magdy do szpitala az do momentu transportu zwlok dzieje sie w nocy. A podaja smierc o 17.30. Po drugie Magda byla NIBY na 2 pietrze. Jaki szpital wiezie zwloki z powrotem na drugie pietro?? Zamiast do kostnicy??? Magda zostala wyzucona przez okno !!! Ma ktos inna hipoteze?????

Gość gość
DO TYCH CO PISALI TU O POWIĄZANIACH ZE SPRAWĄ KACZOROWSKIEJ - BRAWO WY !!! Dziś w telewizji padł tekst, że to internauci znaleźli wiele wspólnych tropów i powiązali te dwie sprawy. Pokazano tam jeszcze coś, co na filmiku większości umknęło, że w trakcie rozmowy Markusa z Magdą, na jego wyświetlaczy pojawia się nowe połączenie. Od kogo? Od kogoś o pseudonimie "Złoty" czyli niejaki Kamil. A swoją drogą, aż dziwne że słynny ex-detektyw bez licencji, nie skojarzył sprawy Żuk i Kaczorowskiej i ich wielu wspólnych znajomych. Tym dziwniejsze, że on też prowadził sprawę śmierci Kaczorowskiej. Tak samo jak obie sprawy prowadzi ta sama Prokuratura (sprawe Kaczorowskiej - umorzono !!)

Gość gość
Raczej kapusta niż cebula. Fakt jest że ludzie w stresie robią różne rzeczy jak to że śmieją się a dawać nadpis impreza dla jazdy w samochodzie słabe. No i po co by wymyśliła to na rezydenta. Prawdą jest że jakby chciała to zgłosić (ja bym się bała) potrzebowałaby corpus Delecta -szklanka zawartość kamerove nagrania z hotelu... czyli wszystko o czym człowiek nie myśli gdy ucieka

Gość gość
Czy to prawda że świadek Rutkowskiego ta cała Kamila była na fb wśród znajomych Magdy Żuk ale tej szefowej (co jest zbieżność nazwisk podobno). Bo to ona nagrywa Rutkowskiego chyba? I nie wiem czy nie celowo.

Gość gość
Raczej kapusta niż cebula. Fakt jest że ludzie w stresie robią różne rzeczy jak to że śmieją się a dawać nadpis impreza dla jazdy w samochodzie słabe. No i po co by wymyśliła to na rezydenta. Prawdą jest że jakby chciała to zgłosić (ja bym się bała) potrzebowałaby corpus delicti -szklanka zawartość kamerove nagrania z hotelu... czyli wszystko o czym człowiek nie myśli gdy ucieka

Gość gość
Ten mysle, ze R, tylko zaciera sprawy i chyba na tym kosi gruby hajs..... Komus ustawionemu jak sie pali to dupa, to jest sklonny zaplacic kupe siana zeby slady zostaly zatarte. A ta kamila od Rutka, to tylko podstawiona lala, zeby ac pozory, ze niby dzialania Rutka cos przynosza. Zal tej Magdy, dala sie zbajerowac, uwierzyla w wielka milosc, a tu taki przekret sie okazal... Niech spoczywa w spokoju.

Gość gość
słuchając konferencji Rutka miało się wrażenie że on te newsy bierze z internetu. pierwsze co mi wpadło do głowy jak to jest możliwe że on nie siedzi już w Egipcie tylko przygotowuje wyprawę, nosz ku...w Himalaje sie szykował?

Gość gość
gość dziś Raczej kapusta niż cebula. Fakt jest że ludzie w stresie robią różne rzeczy jak to że śmieją się a dawać nadpis impreza dla jazdy w samochodzie słabe. No i po co by wymyśliła to na rezydenta. Prawdą jest że jakby chciała to zgłosić (ja bym się bała) potrzebowałaby corpus delicti -szklanka zawartość kamerove nagrania z hotelu... czyli wszystko o czym człowiek nie myśli gdy ucieka xx Ale ona sama sobie w ciągu 5 minut zaprzeczyła! Najpierw powiedziała, ze musiano jej czegoś dosypać do drinka jak wyszła na chwilę. A po chwili że nigdzie i nikomu tego nie mówiła, bo właściwie nie była pewna! czy jej czegoś dosypano. Przecież to było widać ze laska jest ustawiona do wywiadu, miała dodać dramaturgi i byś super światkiem Ruty, a wyszło śmiesznie i jeszcze żenująco, patrząc jak po wywiadzie zabawiała się w samochodzie z Rutkowskim. .

Gość gość
gość dziś słuchając konferencji Rutka miało się wrażenie że on te newsy bierze z internetu. pierwsze co mi wpadło do głowy jak to jest możliwe że on nie siedzi już w Egipcie tylko przygotowuje wyprawę, nosz ku...w Himalaje sie szykował? gość dziś Nie wierzę Rutkowskiemu. On może zamiata i wprowadza informacyjny chaos dla tej mafii. Sprawy modelki Kaczorowskiej też nie rozwiązał. x Też mi to dziwne, zwołuje konferencje na której własciwie nie ma żadnych faktów do przekazania, tylko mówi rzeczy o których przeczytał! we wpisach internetowych, albo podaje "fakty" na które nie ma dowodów - czyli hipotezy - a czegoś takiego nie przedstawia się publicznie, tylko najpierw sprawdza. No łacznie z tą wtopą, że twierdził że przed szpitalem był trawnik i na trawę upadła, a pod oknami jest beton i nawet 3 schodki tam gdzie był jej pokój. Co szybko ustalił zwykły dziennikarz TVP który tam pojechał.

Gość gość
Do takiego wyjazdu przygotować się trzeba i co że rutek długo nie poleciał, lepsze jest to że nikt z rodziny nie poleciał - to kto identyfikowal ciało?

Gość gość
Tu jeszcze wyjdą takie fakty że się zdziwimy coś czuję. wiele różnych osób umoczy jak się internauci postarają bo we władze nie wierzę. A faktów powiązanych i niby niezwiązanych może być wiele

Gość gość
Na nagraniu rozmowy widać było że ktoś dzwoni do Marcusa ale nieliczni wtedy znali ksywe. Druga rzecz na nagraniu rozmowy słychać jak przy Magdzie dzwoni komuś telefon a ten sam dzwonek na filmie ze szpitala słychać na nagraniu a po nim Magda podnosi się z ziemi i chce wyminac tego w koszuli w kratkę. Zbieg okoliczności???

Gość gość
Podziwiam WAS za to co robicie. WIELKI SZACUN.

Gość gość
Też widziałam ze ten w białej koszuli ją uderzył, matko ..ja bym im kręta do pysku nasypala,co za gnoje

Gość gość
ważne jest aby zdobyć nagrania kiedy do szpitala przyjeżdża kolega Marcusa i o której wychodzi z te go szpitala oraz gdzie i jak długo w nim przebywał

Gość gość
Xxxx Ja nie chcę bronić tej Kamili ale przy tym cyrku co zrobił Cebula ciężko interpretować zachowania zgromadzonych ja sama przed tv byłam w takim szoku że ja bym się tam chyba nie odezwała a nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać. Cyrk