Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie kobiety po 30stce wygladajace na 25 lat maks?jak to robia?

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko geny się liczą?

Znam kobietę mającą 38 lat, która wygląda na 23-25. Ma dobre geny, bo i jej rodzice wyglądają młodo, do 35 roku życia się podobno nie malowała, nie pali, nie pije, ponoć 10 lat była wegeterianką, uprawia sport.

Gość gość
Ja też tak wyglądałam. To nawet nie chodzi o geny, czy umiejętność robienia makijażu. Ja po prostu żadnych kłopotów nie mialam, radosna uśmiechnięta na codzień, wyglądałam na pięć, sześć lat mniej. A później wyszłam za mąż, urodziłam dziecko i zwyczajnie zdziadzialam. Teraz to jakies plus pięć do wieku :-(

Gość gość
Znam takie co wyglądają na te kilka lat młodsze, jakieś 3-4 - przy pierwszym wrażeniu można im odjąć więcej, ale wystarczy kilka minut bliżej i widać, że jednak to nie jest ta sama świeżość, rysy są ostrzejsze etc. Jednej chyba mogę odjąć ciut więcej, dawałam jej 30-32 a ma w rzeczywistości 36-37, ale to taka jedyna, jedyna :D ogólnie myślę, że wyróznia się spośród rówieśniczek delikatnym makeupem i i skromnym stylem (mam wrażenie, że kobiety bliżej 40stki strasznie sobie nawalają na twarz rzeczy) Dla mnie zdecydowana większość ludzi wygląda na swój wiek +/- 2lata. Mając 25lat byłam jeszcze na studiach i bez problemu rozpoznawałam kto jest starszy (była spora rozpiętość wiekowa), nie zdarzyło mi się wziąć za rówieśniczkę kobiety 30+

Gość gość
Ja mam 38, a wszyscy dawali mi zawsze 30, ale to geny, bo mama i babcia super wyglądają.

Gość gość
Ja znam. Pisalam już ma któryms topiku. Mama 2 dzieci. Ma 32 lata wygląda na max 25. Nikt jej nie wierzył że tyle ma.

Gość gość
to ja wam powiem hit: mam znajomą, mama 2 dzieci, śliczna naturalna dziewczyna. myślałam, że jest młodsza ode mnie z 5 lat- mam 36 lat. okazało się, że ma 43 lata... jednak można.

Gość gość
nie, nie znam

Gość gość
nie, nie znam. ale znam mnóstwo śmiesznych dziewczyn, którym się wydaje,że wyglądają b.młodo ;- ) i zapewniają o tym otoczenie

Gość gość
20.37 :D dokładnie ! Najlepsze są dzidzie-piernik powyżej 40-45 flirtujące z młodziakami, w krótkich kieckach albo z dekoltem po pępek .Też im sie wydaje że wygladają na 30 :P . Z realnych obserwacji -studia dwie, jedna 22 lata deliktana drobna, uroda panienki pensjonarki ok17 letniej czyli minus 5 . Druga -taka wizualnie mysza -20 lat a wyglad max.16/17. Minus 3-4 (ta to "dobra" była, strasznie podła wredna i kurw***szcze straszne,ludzi brała na wyglad niewiniątka a menda wybitna . Praca -koleżanka 35 lat -wygląd 30 latki Młodzi napalenie faceci dawali 28 :D . szok jak widzieli jej dziecko 180 cm .Czyli minus 5 .Druga 42 -naturalna zgrabna jasna blondynka w pierwszej chwili 35 z wyglądu ale zmarszczki ,oprawa oczu dawała więcej. Tak czy siak minus 5 . I to jest MAX na ile można młodziej wyglądać .Chyba że jest się naiwną albo młodym napalonym facetem . Albo mitomanką z kafetrii :) .

Gość gość
mam taka koleżankę ze studiów. ma 36lat a nikt nie daje jej wiecej jak 25-26. jak niektórzy się dowiadują ze jej dzieci mają 15 i 12 lat to nikt nie wierzy. ale jej mama też tak wygląda. za to jej maz-jest starszy od niej 2 lata a wyglada na pezeszlo 40 i wszyscy się dziwią ze taką mloda a takiego Starego dziada sobie wzięła.

Gość gość
"Albo mitomanką z kafetrii " Od bidy człowiekiem z wadą wzroku co nie nosi okularów. Ja nie noszę żadnej korekcji i wyładniam ludzi, wygłądzam ich twarze etc. prawdziwe różnice widze dopiero jak są tak 1 metr ode mnie.

Gość gość
Racja minus 5 lat można odjąć nie więcej a ci co twierdzą inaczej to fałszywi pochlebcy.

Gość gość
Ja wyglądam 10 lat młodziej ,jak się wyspie oczywiście.

Gość gość
21:10 Mylicie się , zapewniam że niektóre dziewczyny wyglądają na 10 lat młodziej niż są. I to są te w wieku ok 30-45. Bo później to ta różnica się zaciera, skóra szybciej się starzeje.

Gość gość
to geny.moj maz jest rok mlodszy, praktycznie pare miesiecy a tak mlodo wyglada ze biora mnie za stara pume

Gość gość
10 lat młodziej jak się wyspie ?:D to ileaż teraz? aha to ktoś mając 25 lat jak się wyspi to wygląda na 15 lat:D a ktoś ma 15 lat a jak się wyspi to wygląda na 10 :D dobre :D

Gość gość
znam i bylam jedna z nich, w wieku 28 lat dawali mi 19.tylko ze takie osoby zaczynaja sie g***townie starzec ok. 35 rz i wygladaja nagle 10 do przodu, dlatego ze sa szczuple i to odmladzalo okolo 30 ale postarza okolo 40 bo chude sa przedwczesnie pomarszczone jak ropuchy to prawda ze w pewnym wieku trzeba wybierac-twarz czy figura

Gość gość
Głupio bardzo będę brzmieć ale autentycznie wyglądam jak nastolatka. Mam prawie 31. Włosy niefarbowane ścięte do ramion jak wyschna takie są. ROzmiar xs/s. Makijażu prawie zero. 164cm wzrostu. Jestem drobna, nie mam zmarszczek, uwielbiam jeansy i trampki. W sklepie od x lat jestem pytana o dowód. Czasem jestem poirytowana ale ogólnie cieszę się z mlodego wyglądu choc czasem chciałabym poczuć się jak prawdziwa kobieta a nie wieczny podlotek

Gość gość
ja tak mam. mam 33 lata a daja mi 20 pare.ale to dlatego bo mam kompleksy na punkcie mojego usmiechu wiec sie rzadko smieje pokazujac zeby. nie mam zmarszczek przez to, pod oczami i przy nosie, skora gladka. ale wolalabym zyc bez kompleksow

Gość gość
Mam 24lata i nie, nie mylę 30latek z rówieśniczkami. Może to jakaś norma takie komplementowanie wśród ludzi 30+ ale jeszcze nigdy w towarzystwie nie słyszałam by ktoś w moim wieku mówił 30-35 latce, ze wygląda na 20+. I ja byłam uznawana za wyglądającą młodziej - ale przez osoby STARSZE ode mnie (np. na praktykach w gimnazjum wzięto mnie za uczennicę). I to tylko dowodzić może, że kilkudziesięcioletnie osoby wyolbrzymiają+nastolatki się postarzają. Zdecydowana rówieśników czy nastolatków jakoś nie miała z tym problemu. Najbardziej roztkliwiają się panie 50+, i obstawiam, że nad większością moich koleżanek by się tak roztkliwiały.

Gość gość
Mam 36 lat do 34 wyglądałam na 25-27. Byłam szczuplutka i miałam młodą buzię. Teraz po ciąży twarz wygląda jeszcze młodziej bo przytyłam sporo i skóra wygląda ładnie ale ciało to już nie to bo trochę zostało. Jak schudnę to pewnie twarz się zmieni na niekorzyść.

Gość gość
pracuje z taką dziewczyną. ma 36, wygląda na Max 30 a nawet i mniej. I to nie moja odizolowana sztucznie pochlebna opinia. ona ma po prostu takie rysy ze wygląda młodo.zazdroszczę jej bo jestem młodsza 4 lata a wyglądam na starszą. ale ma to i minusy. jak zaczynała u nas pracować to niektórzy nie traktowali jej poważnie bo młoda, niedoswiadczona. nawet kiedyś się zdarzyło ze jedną koleżanka wypalila tekst_a co Ty możesz wiedzieć o życiu dziecko, młoda jesteś i życia nie znasz...

Gość gość
ja mam 30 a zdarzyło się dowód pokazywać, ale ludzie daja mi max 23 lata, a zapytałam kiedyś takich 17 latek na ile wyglądam to powiedziały 24. ja tam swoje zmarszczki mimiczne widze ale ogólnie rzecz biorąc to mam dziewczęcy ryj bardzo, sama nie wiem, dla mnie to trochę głupie bo starsza babka kiedyś mi powiedziała, ze ludzie pewnie patrząc na mnie mówia, dziecko urodzilo dziecko. moja mama majac 55 wygląda na 40 pare, z opinii moich znajomych czyli wiadomo, geny. ale dużo robi tez makijaż i fryzura, ważne aby się nie postarzać .

Gość gość
Ja tak mam☺. Mam 30, a max 24 lata mi "dają" ludzie. Mimo dużej ilości problemów w życie mi chociaż zmarszczek oszczędziło i "młodości". Nie robię nic specjalnego, " nie paciam" się kremami drogimi, tanimi. Tak u mnie jest.

Gość gość
a ja mam kolezanke , ktora ma 32 lata, a ciagle sie chwali ze wyglada na 18, a jest to bzdura :D jest dosc wysoka a do tego chorobliwie chuda, ma taka dluuuga wąska twarz, chude żylaste ręce. wyglada starzej, ale sie chwali ze ma wyglada nastolatki

Gość gość
Ja wygladam mlodziej, mam ddziewczca buzie, zmarszczek brak a mam 33 lata. Jak gdzies ide z corka 9 letnia, to wszyscy sie dziwia, ze mam tak duze dziecko. Ale mnie to juz nie bawi. W pracy przez swoj wyglad na poczatku bylam traktowana jak praktykantka, choc mialam juz 29 lat. Za to moj maz jest rok ode mnie starszy a wyglada na wiecej. I to nie moje wymysly. Specjalnie zmienilam fryzure, kolor wlosow i okulary, by dodac sobie powagi. Nie mam problemu ze swoja metryka i nie chce uchodzic za mlodsza.

Gość gość
Nie, nie znam takich osób Ale za za to właśnie znam masę lasek po 30tce ktoś uważają że wyglądają na młodsze bo ktoś kiedyś im tak powiedział nieszczerze

Gość gość
ja mam nadzieje wyglądać szybko staro żeby mieć spokój i nie mogę się doczekać

Gość gość
Zawsze jak gdzies szlam z moja babcia to każdy brał ją za moja mamę czyli wygląda jakies 20 lat mniej:)Ja tak samo, mam 28 a sprzedawca w biedronce nie chcial mi sprzedać wina i musiałam zapieprzać po dowód do domu bo się uparł a mialam miec babski wieczór z siostrą. No i w pracy tez nie traktują mnie poważnie tylko jak mloda siksę i to mnie wkurza najbardziej.