Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezczyzni co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Kolega ma dziewcztne okolo 14 lat.Chce sie spotykac ze mna , ale jak twierdzi tylko stosunki kolezenskie ,duzo rozmow sms spotkan ,czasami piszemy do siebie jak para,(niby w zartach) jak powiedzialam ze ma dziewczyne i czy by jej to nie przeszkadzalo , oburzyl sie i swierdzil ze to normalne. Dlaczego chce sie spotykac , pisac , rozmawiac, po co ? Czy wam to nie wydaje sie chore .Nie ma przyjazni miedzy mezczyzna a kobieta to nie wyjdzie.Wstaje rano.ON PISZE ide spac ON PISZE Powiedzcie o co chodzi bo wariuje

Gość gość
wyjdziesz winna rozpadowi ich związku...

Gość gość
Ja mam cos podobnego i boje sie w ta relacje angazowac

Gość gość
Ja tez tak mam, ale on pisze przed nia pokryjomu , caly czas piszemy , ja powiedzialam ze nie chce byc ta 3 to powiedzial ze jestesmy kolezenstwem .Co z tymi fscetami jest? Jakby chcial byc ze mna to by z nia zerwal , a w co on gra? Przeleciec i co a ja sie nie dam i co bedzie sie kolegowal dopoki sie zakocham a potem oleje? Po jego slowach na to nie wskazuje.

Gość gość
A moze sie zastanawia

Gość gość
Pewnie podobasz mu sie I chce Cie przer... c a potem I tak wroci do swojej dziewczyny. Wkoncu jest z nia juz tak dlugo Wiec pewnie ja kocha ale jest rutyna w ich zwiazku wiec marzy mu sie skok w bok. Daj mu do zrozumienia ze woz albo przewoz, napisz ze Ty sie nie umawiasz sam na Sam z zajetymi facetami I ze nie wierzysz w przyjazn damsko-meska, ze od takich spotkan do pogadania on powinien miec kumpli. Napisz mu tak, pewnie go zatka ;)

Gość gość
Jego reakcja, przeciez to tylko kolezenstwo

Gość gość
Serio pytasz? Przecież jasne, że chodzi o seks, czeka tylko aż się zaangażujesz emocjonalnie, zabujasz, bawi się w podchody. Chce aby wyszło to od Ciebie bo będzie się czuł uczciwiej wobec tamtej.

"Co z tymi facetami jest?" Koleś, który ma 14 letnią dziewczynę nie jest facetem. W zależności od swojego wieku może być dzieciakiem albo pedofilem. Dlaczego piszesz z nim jakbyście byli parą - choćby i w żartach? Uważasz, że to w porządku? Jakbyś miała chłopaka i on pisałby tak z inną, byłoby to dla Ciebie OK?

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem , nie 14-letnia tylko 14 lat

"Kolega ma dziewcztne okolo 14 lat" Pisz ze zrozumieniem, ja tu nie widzę, że OD około 14 lat. A biorąc pod uwagę pozostałą treść to trudno mi uwierzyć, żeby sama autorka miała dużo więcej niż 14.

Gość gość
Mało_stanowczy, wiesz, ja od razu zrozumiałem, że koleś jest z dziewczyną od 14 lat.

"Mało_stanowczy, wiesz, ja od razu zrozumiałem, że koleś jest z dziewczyną od 14 lat" Mogę tylko pogratulować, ale w tej sytuacji dlaczego koleś zadaje się z dzieciakiem, który stworzył ten topik?