Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bogata przyjaciolka i nasze corki

Polecane posty

Gość gość

Mam przyjaciolke, nasze córeczki sa w tymsamym wieku maja po 6lat i traktuja sie jak siostry. Problem polega na tym ze moja przyjaciolka jest bogata a my nie, jej corka ma wszystko, piekne ubrania, wakacje, corkaostatnio czesto placze ze ona nie ma takich sukienek i lalek jak Wikusia, juz nie wiem co mowic corce bo nie dochodzi do niej to ze nie mamy pieniedzy na nowe lalki czy wyjscia na termy,kina itd... ostatnio przyjaciolka pojechala z corka na wakacje i ta mala powiedziala o tym mojej corce, corka powiedziala jej ze tez by chciala, a corka przyjaciolki obiecala jej ze z nimi pojedzie,corka wskowronkach przybiegla do domu i mowi ze jedzie na wakacje, powiedzialam jej ze nie mam pieniazkow na toi wiadomo kolezanka tez jej powiedziala ze w koncu nigdzie nie pojedzie, corka od tygodnia slucha od kolezanki jak bedzie super, co mama kupila jej na wakacje a dzieckooczywiscie caly tydzien obrazone na mnie... coja mam zrobic

Gość gość
pogadaj z przyjaciółką

Gość gość
Ale masz rozpieszczonego bachora :o Co zrobić? Odwróc poczucie winy na nią. Rozplacz sie i powiedz ze to przez jej naleganie. Zakmnie sie. To zawsze działa