Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o takim komenatzru o mne?

Polecane posty

Gość gość

Mój brat ma kolegę, ktory mi mowil komplementy. Wiec potem podpytalam brata, co o mnie mu opowiadał. A brat na to, ze popwiedzial ze jestem ladna dziewczyna, ze zgrabna, ale niepotrzebnie noszę spodnie biodrowki bo jestem niska i nie skracaja :O Jak to odebrac? Podobno on lubi niskie, wiec nie rozumiem...

Gość gość
Kogo to obchodzi?

"Jak to odebrac? Podobno on lubi niskie, wiec nie rozumiem..." xxx Że mu się podobasz, ale niepotrzebnie nosisz biodrówki. Czy dzisiejsza młodzież oprócz braku umiejętności czytania ze zrozumieniem nie rozumie nawet tego, co sama pisze?

Gość gość
Boze, no nie wierze... powiedział, że jesteś niska dlatego nie pasuja ci biodrówki - czytaj zmien styl ubierania - to,ze lubi niskie nie ma nic do rzeczy, nie musi kochac kazdej niskiej tylko dlatego,ze jest niska. Faceci chca zeby kobieta dobrze wyglądała, tym bardziej ze taka niska nie ma dlugich nog, a jeszcze je skraca w taki sposob a jak wiadomo nogi,biust to najwazniejsze atuty, potem idzie twarz itp

Gość gość
POtrafię czytać ze zrozumieniem, chodzi o to czy faktycznie sie mu spodobalam, czy skoro wytknął mi jakas wade to moze jednak nie tak bardzo?

Gość gość
No chyba jednak nie rozumiesz prostych komunikatow i sama siebie oszukujesz:o

Gość gość
Niech sie na żone gapi a nie na cudze baby!!Jak mnie wkurfiają takie babiarze!.s

Gość gość
22:22-dlaczego mam sama siebie oszukiwać? Nie bardzo rozumiem co ma piernik do wiatraka? :D

Gość gość
Moze podobaja mu sie u dziewczyn jeansy z wysokim stanem I uznal ze Ty tez powinnas take nosic. Ja nosze z wysokim stanem I sobie chwale, to troche wydluza nogi, polecam :)

Gość gość
Jakby mi jakiś chłop powiedział co powinnam a co nie to by taką wiązankę usłyszał że zaraz by zamknął wredną japę!s

Gość gość
22:29- on mnie tego nie powiedzial tylko mojemu bratu

Gość gość
Tymbardziej!!Ja z takich powodow zerwałam kontakty z braćmi i mam spokoj z babiarzami.s

"POtrafię czytać ze zrozumieniem, chodzi o to czy faktycznie sie mu spodobalam, czy skoro wytknął mi jakas wade to moze jednak nie tak bardzo?" x Jesteś pewna, że potrafisz? Może jednak przeczytaj jeszcze raz i napisz, co zrozumiałaś z poniższego (własnego) tekstu: "Mój brat ma kolegę, ktory mi mowil komplementy. Wiec potem podpytalam brata, co o mnie mu opowiadał. A brat na to, ze popwiedzial ze jestem ladna dziewczyna, ze zgrabna ale niepotrzebnie noszę spodnie biodrowki" xxx Na wypadek gdybyś nie dała rady: uważa, że jesteś ladna i zgrabna, ale niepotrzebnie nosisz biodrówki. Być może był tylko uprzejmy. Ale tu na forum (czy gdziekolwiek indziej) nie otrzymasz na to pytanie odpowiedzi. Równie dobrze w książce o teorii strun możesz szukać przepisu na ciasto drożdżowe.

Gość gość
Jeżeli powiedział że niepotrzebnie to najlepiej noś wyłącznie biodrówki, kup jeszcze niższe, to to znaczy, będziesz miała większe branie :-D