Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytam o sprawie zmarłej w Egipcie M. Zuk , jak myslicie co sie tam stało?

Polecane posty

Gość gość

Samobojstwo? Zabójstwo? Narkotyki? Choroba psychiczna? Handel zywym towarem? Straszna, smierdzaca sprawa. Kiedy w koncu ktos za to odpowie?

Gość gość
Musze przyznac ze najbardziej podejrzany wydaje sie ten jej cały chłopak, jakis Markus (co to za imie w ogole?). Sa głosy, ze sprzedał ja jak towar, i niestety zaczynam w to wierzyc. Nie wierze w zaden nagły atak choroby psych.

Gość gość
przemyt narkotyków?

Gość gość
no przecież ewidentnie zachowywala się jak wariatka nacpana nie wiedząc co się z nia dzieje, bedac w amoku, to potwierdzają dużo swiadkow i w hotelu i na lotnisku ze była w amoku jak opetana. Miala mozliowsc powrotu do kraju, na lotnisku dostala schizow i dlatego do samolotu nie wsiadła bo lekarz na to nie zezwolil. Jakie zabójstwo? miała mozliowsc powrotu ,ale szał taki miała ze nawet lekarz lotniskowy zakazal jej wejścia na pokład samolotu

Gość gość
Poczytajcie ustalenia firmy dektewistyxznej lampart. Ona wiedziała po co tam jedzie

Gość gość
zabójstwo to nie , no bo jak? przecież wszystko było już zaplanowane i na lotnisko dowieziona, a ze nie wsiadła do samolotu to wlasnie poprzez jej niekontrolowaną panike. Była istnie nacpana i to na bank ,ze była pod wpływem sustancji odurzających, a skąd je miała czy ktoś jej podstępem podsuwal to od tego należy zacząc trop

Gość gość
Miala mozliwosc powrotu? Tak bilet byl kupiony do krajow arabskich.Wyloty z egiptu sa we wtorki i czwartki.Ten lot mialbyc w sobote.

Gość gość
Znalazłem taki wpis..Bardzo ciekawy.... Wiadomość z Wirtualnej Polski PRZECZYTAJCIE I WKLEJCIE GDZIE SIĘ DA!!!!! Wyrasta nam nowy "bohater", Kamil C. ps. Złoty. To on w 30sek. rozmowy z Magda dzwoni do Markusa. Wspólnie z Markusem odwoził Magdę na lotnisko do Katowic a dzień później wyjechał do Pragi skąd wykonał wspomniane połączenie. 28 kwietnia po północy wyleciał z Pragi do Hurghady, jest widoczny na nagraniu ze szpitala. Kamil był chłopakiem nieżyjącej Karoliny Kaczorowskiej, którą kilka razy uderzył i groził jej, ze jak z nim zerwie to zabije jej rodziców. Karolina raz nawet wysłała mamie zdjęcie podbitego oka. Zdjęcie ujawnił Rutkowski. Matka Karoliny mówiła ze jej nowi znajomi zachowują się jak z sekty. Na fb Kamil C. oraz Michał R. maja w zdjęciach profilowych jakieś dziwne zwierzęta a Maciej S. pisał coś o zabijaniu dziewic. Kamil na fb nie używa nazwiska tylko ps Kamil Złoty. W styczniu ub. r Karolina zabrała Kamila i kilku znajomych do Karpacza. Po kilku dniach zabawy znajomi wrócili do Wrocławia a ona została sama z Kamilem. Gdy doszło miedzy nimi do kłótni on wyjechał a Karolina po kilku godz. odebrała sobie zżycie. Osoba, która weszła do jej mieszkania po jej śmierci i wyniosła cenne ubrania, biżuterię oraz ponad 400 tys. zł w gotowce miała klucze do mieszkania. Jak myślicie, jest możliwe by partner dziewczyny miał klucze do mieszkania swojej partnerki??? TERAZ WAŻNE!!! W samolocie do Egiptu Magda była adorowana przez dwóch Polaków z Wrocławia, którzy również lecieli na wczasy. Są oni znajomymi Kamila C. i Michała R. a jeden z nich był z Kamilem na wyjeździe w Karpaczu. Odkryliśmy również wpisy Magdy na stronie fly4fre odnośnie sprzedaży biletów z powodu niechęci chłopaka na lot. Gdy znalazł się chętny to napisała ze chłopak zmienił zdanie i jednak poleci z Nią. Ostatni jej wpis dotyczył nieważnośc***aszportu chłopaka, ale już nie będzie niczego odkręcać i leci sama.

Gość gość
Ja mysle,ze ona juz narkotyki miala podane w Polsce,zeby sie nie rozmyslila

Gość gość
Wydaje mi sie ze pojechala tam jako dziewczyna do towarzystwa (jej chlopak i jego koledzy sami pewnie to zorganizowali i podobniw bylo z ta modelka co aie niby sama powiesila, byla dziewczyna kolegi Markusa) ale na miejscy okazalo sie ze ma nie tylio dotrzymywac towarzystwa ale rowniez robic inne rzeczy, na ktore sie nie zgadzala. Moze byla swiadkiem czegos makabrycznego skoro zachowywala sie w taki sposob. Poogladajcie sobie to nagranie na ktorym Markus z nia rozmawia (w ogole chore mi sie to wydaje zeby w takiej sytuacji jej chlopak tak spokojnie z nia rozmawial i na dodatek zamiast sam jechac to wysylal po nia kolege). Co do smierci to mam dwie wersje, albo faktycznie sama sie zabila bo ja nacpali i sie ich po prostu bala- lepsza byla smiec skaczac z okna niz z ich rak, albo ja wypchneli zeby uciszyc jak modelke w Karpaczu.

Gość gość
Jeżeli to był układ to dlaczego on na nagraniu mówi do niej "myszko" "kochanie moje"? Jakoś nie wierzę ze ona wiedziała po co tam jedzie, myślę ze pojechała tam a on ja wystawił. Z drugiej strony jak miał on po nią osobiście jechać jeżeli nie miał paszportu ważnego? Mnie tylko zastanawia ze nie ma wypowiedzi żadnych świadków Polaków, Z nikim sie nie poznała, nie zaprzyjaznila przecież lot trwał kilka godz?

Gość gość
Przeciez on byl jej chlopakiem a tak na prawde jest gejem!! Po prostu perfidnie ja zmanipulowal i namowil na wyjazd nie mowiac calej prawdy.

Gość gość
I co sie stalo z jej telefone.

Gość gość
Prawdziwej historii nigdy nie poznamy. Na pewno zrabia z niej wariatke i narkomanke bo jezeli faktycznie ma to cos wspolnego z handlem zywym towarem to za duzo osob by polecialo w tym politycy i znane osobistosci. Eh nie zdajemy sobie nawet sprawy jacy ludzie zyja obok nas i rzadza

Gość gość
Ktos podal jej narkotyki.

Gość gość
Tak już steewardessy podawały jej narkotyki. Posluchajcie sobie nagrania nie slyszycie jak mówi ze robią z nią sztuczki ze musi tam pracować i juz nie wróci. Tak według tej agencji detektywistycznej wynika ze miała pojechać zarobić i wrócić i załatwił jej to ten markus. Wiec on tez miał w tym interes . Dziwna sprawa nie chce mi się juz o tym czytać. Wiadomo że facet jest winny ale ja też nie wierze że była zupełnie czysta święta magdalena . To samo z tylman. Ludzie skazali faceta a poprostu zwyczajnie upila się do nieprzytomności ze nie wiedziała co się dzieje.

Gość gość
Ja też uważam, że facet ją "sprzedał" i to nie tylko jedna osoba była w to zamieszana.

Gość gość
" Mnie tylko zastanawia ze nie ma wypowiedzi żadnych świadków Polaków, Z nikim sie nie poznała, nie zaprzyjaznila przecież lot trwał kilka godz? " Ja jedziesz z kimś kilka godzin pociągiem to sie z wszystkimi zaznajamiasz ? Nie wszyscy są jak kundle co z merdającym ogonem do wszystkich podbiegają.

Gość gość
Zabójstwa mają dzisiaj nowe oblicza, lub sposoby . Nie nadąża wymiar sprawiedliwości bo tonie w steku czy potoku słów na papierze zakresu a treść gubi się lub odwrotnie. Inicjowanie do zabójstwa oraz używanie środków, które w tym pomagają. Wkręty czy oglupianie za pośrednictwem narkotyków to wyższa jazda typu na,, samobójstwo,, czy na szczęście, przypominają trochę konfabulacje kontrolowane w dążeniu do wiarygodność poprzez oczekiwania słuchaczy, którzy mogli by pożyczyć np na,, szczęście,, pieniądze na określony cel gdyby uwierzyli w bajki jakie opowiada potrzebujący :Jak nie wiesz co zrobić to se w łeb strzel (Ktoś kto ma problemy rodzinne inne według wkręconego bez wyjścia, dąży do realizacji bo widzi proste rozwiązanie ) . Wkręty na,, szczęście,, Podobne działanie reklamy, które poważnie traktują najczęściej młodzi ludzie:Jesteś piękna ja mam kasę ożenić się możemy(Osoba wkręciła sobie i dąży do realizacji ale racjonalizm w każdym przypadku nie istnieje ze względu zaburzenia spowodowanego środkami odurzającymi ale szczęście wkręconego widać na twarzy ) . Śledczy w ogóle takich metod nie uwzględniają ponieważ trzymają się technicznie np ślady namacalne a sporo środków znika z organizmu a co ważne, wystarczy fama złośliwa , że ktoś ćpa wówczas przechodzi wina na tego kto ćpa, nie na tego kto jest w kręgu osoby przyjaciela opiekuna , której rzekomo ćpa. Polega to na tym że prowadzą ulicą, niby się opiekują (niewidzialna smycz albo prowadzenie za rękę gdy się zatacza tam gdzie jest dobrze ) tylko po to żeby widzieli ludzie - ("O ten, czy ta ćpa" ) (Jak coś zrobi, ukradnie, czy zrobi coś innym lub sobie, wina spada zawsze na tego kto ćpa) Czerpią zyski za każdą działkę lub usługę ale wszyscy przechodni patrząc na osobę, która ćpa jednoznacznie jakby widzą co robi . Zniewalaniem zajmują się psychopaci mający silną potrzebę finansową w tym interes i doskonale wiedzą co robić żeby ludzie,, gadali,, . Osoby zniewolone to najczęściej kobiety, zależnie od motywu jakim się kierują podejrzani. Dobrze wiemy, że kto pracuje legalnie prawie wyklucza się z grona podejrzanych w tym zakresie przestępstw,Chociaż są wyjątki. Hipotetycznie mogli interesy załatwiać. Zawiłe przestępstwa tworzy wielu uwiklanych w taki proceder stąd utrudnia to śledztwa. A najbardziej utrudnia gdy wiarygodna osoba powtarza fakty uwiklanych w przestępstwo, wowczas komplikuje się dochodzenie a uwiklanych nie podejrzewa się bo nacpana osoba mówi wkręty, które wcześniej zainicjowała uwiklana osoba, więc fakt fałszywy jest jako wiarygodny. Rzeczywisty fakt pozostaje w kręgu sprawców oraz ofiary(Nie zdradzają tajemnicy, bo wpadną i stracą metę itp ) . Rzadkie kontakty to symptomy manipulacji żeby nikt nie podejrzewał coś. Granie na uczuciach tutaj umacnia subiektywne podejrzenia. Zawiłe co? Dzięki

Gość gość
Czy wysyła się kolegę w obce kraje do zagrożonej osoby, którą się kocha?

Gość gość
Według rozmowy owy markus przejawia nadzwyczajny spokój w takiej sytuacji co może być sygnałem, że potrafi z zimną krwią robić różne rzeczy.

Gość gość
szczerze? myślę ze ona doskonale wiedziała po co tam leci tylko wystraszyła się w praktyce tego co miała robić, być może wymagania klientów były nietypowe albo wizualnie jej starsi panowie nie odpowiadali. żeby była bardziej skora do współpracy to podali jej prochy tylko każdy organizm inaczej na nie reaguje-jej odwalilo . takich historii są setki, choć na ogół spotyka to młodsze dziewczyny-17-18 latki probujace dorosłego życia, koncza w donach publicznych. smutne to ale moim zdaniem najbardziej prawdopodobne.

Gość gość
11:26 A unas niema bandytów tylko przygrywy. Generalizowanie , że tam są bandyci, ogranicza widoczność w kręgu otoczenia jakim się obracamy. Powiązania, znajomości i wspólne interesy sięgają całego świata.

Gość gość
07:15 W Pradze podobno są polscy sutenerzy a nocą przywozi do Pragi z okolic południa polski. Takie są słuchy. Taksówki w tym podobno biorą udział . To taka pokrywka. Asysta to ochroniarz i pilnuje żeby nie uciekały.

Gość gość
Niestety to prawda z tymi taksowkarzami. Sama znam jednego, ojca kolezanki, ktory ma hajsu jak lodu jego zona nie pracuje a corka na wakacje co chwile jezdzi. Wiem ze wozi bogatych kolesi po nocnych klubach, oczywiscie bez licznika. Co tam sie dzieje to tylko on wie. Dziwie sie takim ludziom, w ogole nie moge tego pojac jak mozna byc takim dnem moralnym.

Gość gość
Ewa Tylman, Karolina Kaczorowska, Magda Żuk - to wierzchołek góry lodowej. Zobaczycie, że i ten przypadek zmiotą pod dywan, okaże się, że brała narkotyki i jest sama sobie winna.

Gość gość
Na pewno zrobia z niej wariatke i cpunke. Jej "chlopak" juz zaczyna opowiadac ze mowila mu ze slyszy glosy. Ewidentnie chca z niej zrobic schizofreniczke.

Gość gość
Oczywiście, bo nie nie mogła byc chora, to musiał być spisek. Ludzie, czy wy siebie czytacie? Zajmijcie sie swoim pustym życiem, może zrobi sie ciekawsze i nie będziecie się musieli rajcować cudzą śmiercią. Kto normalny wyszukuje różne wiadomości i wkleja je gdzie sie da? To doskonały przykład na to, że chorzy psychicznie sa wśród nas.

Gość gość
Haha oczywicie ze mogla byc chora ale dziwnym zbiegiem okolicznosci ujawnilo sie to dopiero w egipcie. Mysle ze niektorzy nie dopuszczaja do siebie mysli ze kryminalisci zyja obok nas i handel zywym towarem kwitnie w najlepsze w kazdym wiekszym miescie.

Gość gość
upb upupupupupuup I moze ten cały szum nie da zamieść sprawy pod dywan ...