Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W moim mieście są dziesiątki kościołów...u was też ?

Polecane posty

Gość gość

na moim osiedlu budują nowy kosciol...a przeciez w okolicy są 2 kosioly, na osiedlu domków obok maly kosciol, ok 1,5 km ode mnie i drugi duzy kosciol dokladnie 1km ode mnie wg map google no i po co budują na naszym osiedlu nastepny? ksiadz z tej parafii domków mowi zeby dawac na tace, wplacac, przy wejsciu dostepny nr konta, na stronie parafii nr konta wszedzie gdzie pojade to widze biedronki i koscioly

Gość Biedronkowy Biedroń
Bo Biedronki wypowiedziały wojnę Kościołowi i teraz walczą o wyznawców. Zbierają fundusze na zakup wyposażenia dla ministrantów. Rozbudowują fortyfikacje, pozyskują ludzi do armii. Ale Biedronki to twarde sztuki, nie dadzą się tak łatwo... Hail Biedronki !

Gość gość
tak

Gość prawi 114
koscioł to mogą sobie budowac i tak są puste dawniej za komuny nie było pustych lawek trzeba było stać , a teraz .. Miejsca w kosciele jest duzo dla kazdego , bo na msze uczeszcza mniej niz 40 % ludzi

Gość Walking Death
Haha u mnie też, ale omijam je szerokim łukiem.

Gość gość
Zamienić szkoły na kościoły

Gość gość
u mnie też, wszędzie kościoły i biedronki :( szkoda, że nie budują parków, ścieżek rowerowych tylko j****e kościoły i sklepy

Gość gość
A zliczyliście ile jest i ile nowych otwierają aptek, banków i oddziałów szybkiej pożyczki?

Gość gość
banków jest coraz mniej, boom kredytowy minąl, banki zostawiają tylko największe najważniejsze placówki a resztę przenoszą do Internetu aptek faktycznie jest duzo, bardzo duzo, gdzie nie pojde tam apteka