Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zastawie coś takiego w lombardzie

Polecane posty

Gość gość

Jestem chwilowo w kiepskiej sytuacji, potrzebuję chociaż paru złotych na już i chciałam zastawić w lombardzie router mobilny lte ma logo plusa, czy wezmą coś takiego czy sie tylko ośmieszę? używane chodzą w granicach 150 zl

Gość gość
cos ty, ja mam orange axesstell mvh650. nikt go nie chce kupic

Gość gość
Jakby ktoś jeszcze był w takiej sytuacji to prawie wszystko można zastawić w Lombard Expres. Mają lokale w Warszawie i w Poznaniu. Sama uzyskałam od nich pomoc finansową jak byłam w potrzebie.

Gość gość
Zgadza się. Ja mam dobre doświadczenia z Lombardem Expres na Grochowskiej 255 w Warszawie. Też kiedyś potrzebowałam na szybko gotówki i zastawiłam szwajcarski zegarek po dziadku oraz trochę sprzętu grającego. Te pieniądze były mi wtedy bardzo potrzebne, więc ciesze się, że tak szybko udało mi się je zorganizować.

Gość gość
Ja polecam Lombard na Chmielnej, koło kina Atlantic. To chyba jest Lombard Expres właśnie. W każdym razie już dwa razy musiałem skorzystać i zastawić sprzęt - no taka sytuację miałem awaryjną. Wszystko expresowo się odbyło, uczciwie mi wycenili, gotówka szybko była. Polecam

Mi sie udalo raz wcisnac podrobe zegarka reklamówkę warta z 20 zl , zastawiłem za 50 zl :classic_cool: