Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ociekający seksem

MAM 35 LAT I MIESZKAM Z RODZICAMI

Polecane posty

i wiecie co ? dobrze mi z tym!!! mam gdzie mieszkać, co jesć, cały dzień n*******lam na kompie, ale i dbam o siebie, regularnie uprawiam sporty a i na brak seksu nie narzekam, bo na imprezie zawsze jakaś chętna się znajdzie :) a najbardziej lubie sobie patrzeć jak przed 8 rano wy polaki cebulaki z************e do swoich gówianych robót, a ja odpalam sobie właśnie kompa i otwieram piweczko heheh

Gość gość
wooow, ty to jestes gosc!! jakbym cie na dysce spotkala, to bym takiej partii z rąk nie wypuscila!

haha a ty co ??? pewnie mieszkasz w jakiejś małej klitce z bachorami która nawet na menelownie sie nie nadaje; no ale ciasne ale własne :P nie no żart; a z resztą czy ja mówiłem że chce mieć pasożyta w postaci żony ; nie chcę żony i dzieci

Gość gość
i ci nie przykro, ze sie znajomi z ciebie smieja za plecami. syneczek mamusi :D

Gość gość
gdzie sie z tymi dziewczynami bzykasz? cichaczem do pokoju ja sprowadzasz, czy na legalu, a mam wam z rana sniadanko szykuje?

Gość gość
Ty nie chcesz bo ciebie nie chcą i sam pasożytem jesteś.

a zwisa mi to :P z resztą ich z***bany po cięzkiej robocie widok sprawia mi przyjemność; a ja jestem wypoczęty , zadbany, dobrze ubrany tak że wyglądam na 25 lat; a oni mają średnie z ryja żony co tylko im d**e trują ze więcej pieniędzy potrzebują i bachory co drą cały dzień ryje bez ustanku więc ja jestem naprawdę szczęśliwy i mgę zajmowąć się swoimi hobby :)

Gość gość
To stereotyp,że osoba pracująca mieszka w klitce, ja nie mam męża ani dzieci bo nie chcę mieć też czasem wyskoczę na dyskę z kumpelami i nie musze prosić rodziców o kase no i dla jednej osoby to nie jest klitka :) umiem sie bawić ale uwielbiam swoją noezależność. Pytanie mam: jak rodzice sie wykończą pravując na Ciebie to co będziesz jadł? Upieczesz sobie kompa? :d

Gość gość
najbardziej k**ski to chyba jestes ty sam :) moze i jestes przystojny ale totalnie zdziecinnialy i chyba zdajesz sobie sprawe, ze nie da sie ciebie nazwac ,,mężczyzną". i tu nie chodzi nawet o to, ze mieszkasz z mamą, roznie sie w zyciu uklada. po prostu widząc co tu wypisujesz, jakie masz mniemanie o sobie, jak gardzisz dziewczynami (ktore puszczaja sie tak samo jak ty) , zonatymi kolegami, i jak wazne jest dla ciebie zeby mamusia ugotowala ci obiadek i uprala gacie... jestes tylko zwyklym chloptasiem. ale moze kiedys dorosniesz :) i nie, nie chodzi o to, ze moze dojrzejesz do malzenstwa i posiadania dzieci, bo znam i takich, co tego nie chca, ale za to sa samowystarczalni, i dawno odczepili sie od maminego cycka

a tak się składa że rodzice mają pokaźny majątek, który po ich smierci będzie mój; a po za tym to nie muszę prosić rodziców o pieniądze bo sami mi dają co miesiąc 2 tys. bo dobrze zarabiają; matka sędzina a ojciec pracuje w ministerstwie zdrowia :)

Gość gość
Ty masz coś z głową i mieszkasz w jakiejś norze biedaku autorze.

Gość gość
rodzice ci daja kieszonkowe? nie wytrzymam :D

Gość gość
Przecież to podszyw pustaki, jprd.

Gość gość
Mame cie jeszcze kompie czy jusz tate whodzi do wanny

no te 2000 tyś to na impry ciuchy etc. bo za rachunki żarcie nie płace; wiem wiem rodzice są surowi bo za 2000 tys to ja nawet w tatry nie pojade no ale życie jest trudne :)

Gość gość
Nie uwierze jak nie zobacze. Autorze cyknij sobie fotke z bapisem na kartce a4 "kafeteria" . Zobaczymy czy ty taki przystojny jak ci sie wydaje. Jaki spadek po rodzicach o czym ty mowisz?

Gość gość
prowo albo koleś upośledzony, zobaczcie temat że na fb nie ma znajomych ;)

przecież nawet jak cyknę fotkę to i tak powiecie że fotomontaż... ale teraz bedę spożywał obiadek bo se zamówiłem ale potem cyknę fotkę :)

Gość gość
Nie.jesli zrobisz fotke w chwili obecnej z kartą a4 i napisem na niej "kafeteria" to bedzie wiadomo ze to twoja fotka nikogo innego bo zdjecia z taka kartą nie znajdziesz na necie :p Przerabialam juz takie opcje i wiem ze to sie sprawdza. Nie ma bata zeby ktos oszukał w takiej sytuacji :)

Gość gość
Chwalisz się czy zalisz przyglupie :D

Gość gość
Ociekający jak to ty na tym zdjeciu to d**y nie urywa a ta twoja laska obok to juz w ogole. Jak na synalka nadzianych rodzicow to kiepskie towary wyrywasz. No niestety masz skrzywiony obraz swojej osoby. Nie jestes przystojny niestety.

Gość gość
Po co szukasz zrob nowe.

Gość gość
Czyli prowo